Search
Close this search box.

La Novena Simfonia de Beethoven sonarà en el Palau Comtal de Cocentaina el 17 de juliol

Ludwig Van Beethoven va acabar de compondre la seua Novena Simfonia op. 125 Coral en 1824, completament sord. Un monument simfònic de 75 minuts de durada, que és una de les obres d’art més grans i transcendentals de la Història de la Humanitat. Beethoven va prendre els versos del poema de Friedrich Schiller An die Freude (“A l’alegria”) per a compondre un cant a la llibertat i a l’alegria de l’Home, donant així forma a l’últim moviment de la seua última simfonia, en el qual inclou per primera vegada en la Història un cor i cantants en una obra simfònica.

El dimarts 17 de juliol de 2018 a les 22:30h, en el Palau Comtal de Cocentaina, per primera vegada en la Història, es trobaran dos grans monuments, en una cita de rellevància estètica i artística única. L’esplendorosa arquitectura del gòtic civil del Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina acollirà entre els seus murs i arcs la interpretació de la Novena Simfonia de Ludwig Van Beethoven. Un monument musical interpretat dins d’un monument arquitectònic i patrimonial.

bcec660ab78d913f398ab30de24abf34

L’elenc artístic, format per prop de 160 persones, estarà dirigit pel mestre contestà Ignacio García-Vidal, un dels directors d’orquestra més rellevants en l’actualitat musical espanyola. Sota la seua batuta, l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, la Coral Discantus de Múrcia (el director de la qual és Ángel Carrillo), el Cor de Cambra Discantus (el director del qual és Josep Robert Sellés i Camps), la soprano Estefanía Perdomo, la mezzosoprano Gema Hernández, el tenor Juan Ibernón i el baix José Antonio Cecilia. A més, el muntatge audiovisual de Jaume Bernabéu i la veu de l’actriu Ana Hernández.

Les entrades tenen un preu únic de 12 euros i es poden adquirir en la Casa de la Joventut de Cocentaina.

ENTRADA ÚNICA: 12 euros (aforament limitat)
Casa de la Joventut
Telèfon: 965592795

Compartir:

Últimas noticias

Categorías