Search
Close this search box.

La FSMCV llança PROGEM, el programa de gestió per a les Escoles de Música

Des de fa diversos anys, la FSMCV ha apostat per una important inversió en accions de transformació digital  que tenen com a principal objectiu posar a la disposició de les Societats Musicals i les Escoles de Música eines que faciliten la seua gestió i organització.

En aquest sentit, la FSMCV acaba de presentar a les seues Societats Musicals, en una fase inicial de prova, PROGEM, un nou programa de gestió per a les Escoles de Música: una eina pensada i dirigida a tot el col·lectiu educatiu de la Federació, desenvolupada  sobre la base de les necessitats expressades pel col·lectiu i concebut per a anar evolucionant sobre la base de la retroalimentació obtinguda de les propies Escoles.

PROGEM s’ha llançat en beta per a les Escoles de Música interessades en provar-la i poder sol·licitar les millores que s’adapten a les seues necessitats.  En aquesta fase els usuaris podran provar l’aplicació d’escoles sense preocupar-se d’errors o equivocacions en la mateixa, ja que es treballarà sobre una plataforma de test on l’usuari pot fer totes les proves que necessite per a adaptar-se, conèixer l’aplicació i enviar els seus comentaris.

Aquesta eina permet gestionar de manera fàcil tot el que representa una Escola de Música: alumnat, professorat, personal del centre educatiu, cursos i assignatures, activitats complementàries, llistes d’espera, gestió econòmica, magatzem, i un llarg etcètera de funcions.

Aquesta eina no solament facilitarà la gestió dels centres sinó que permet coordinar de manera efectiva equip directiu, professorat, alumnat i pares.

PROGEM és part de l’evolució de la pròpia plataforma de gestió per a les societats musicals (Velneo) implantada per la  FSMCV des de 2016.

Al costat de l’eina els usuaris tenen disponibles diferents manuals d’ús i vídeo-tutorials explicatius. A més, la FSMCV organitzarà tres jornades de formació, a Alacant, Castelló i València, per al maneig del nou programa i per a resoldre qualsevol possible dubte que es puga presentar, de les quals informarem pròximament.

Les Societats Musicals interessades poden sol·licitar les claus d’accés a través del correu electrònic escoles@fsmcv.org  per a accedir al programa, i enviar qualsevol dubte, suggeriment i
consulta sobre el mateix.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías