Search
Close this search box.

Oberta la inscripció per a l’I Certamen internacional de bandes simfòniques Vila de La Pobla de Vallbona

El certamen que porta per títol “I Certamen internacional de bandes simfòniques Vila de La Pobla de Vallbona” és el primer de caràcter internacional que s’organitza a la comarca del Camp de Túria i un dels pocs que se celebren al llarg del territori valencià juntament amb els d’Altea, Cullera i València.

El certamen tindrà 12.000 euros en premis, 6.000 euros per a la banda guanyadora i 3.000 euros per a la segona i tercera classificada. Amb aquest certamen, la Pobla de Vallbona culmina amb més d’un any de treball que va començar amb el concurs de Composició per a Banda Artur Balaguer el de “Canya”, dotat amb 5.000 euros que va guanyar el compositor de la Rioja Jesús Cipriano Urrutia amb l’obra Hathors Garden.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha col·laborat amb l’organització del certamen en l’elaboració de les bases. La presidenta de la FSMCV, Daniela González, ha destacat la importància de la celebració d’aquesta mena d’esdeveniments que motiven les bandes de música a assajar i recuperar l’activitat, sobretot després de la situació de pandèmia en què no s’han pogut reunir.

Requisits per a la participació:

Podran participar en aquest Certamen les societats musicals amb bandes simfòniques de música no professionals, que complisquen els següents requisits:

  • El nombre màxim de places de les bandes participants en el Certamen serà des de 71 fins a 100 músics (inclosa la col·laboració de 8 intèrprets aliens), 12 instrumentistes de corda-arquege com a màxim un total de 112 intèrprets.
  • No incórrer en cap dels supòsits que estableix l’article 13.2 i 3 de la Llei General de Subvencions
  • No estar en procediment de reintegrament de les subvencions que atorga l’Ajuntament.

Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds és del 16 de març al 13 d’abril de 2022, amb la possibilitat d’ampliar el termini si no s’aconsegueix el nombre mínim de bandes inscrites.

Anunci de la convocatòria

Enllaç a la inscripció

presentacio certamen internacional bandes pobla vallbona

Compartir:

Últimas noticias

Categorías