Search
Close this search box.

L’Orquestra Simfònica Primitiva de Llíria presenta les obres del Certamen Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana

L’Orquestra Simfònica Primitiva està ultimant la seua participació en el Certamen Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el pròxim 17 de febrer, a partir de les 16.30 hores, al Palau de les Arts.

Però abans, l’agrupació presentarà les obres amb què competirà, en un concert extraordinari, el pròxim dissabte 2 de febrer, a les 19.30 hores al Teatre-Sala de Concerts de la Societat Musical.

L’agrupació, dirigida pel seu mestre titular Juan José Aguado Baena, interpretarà la 7a Simfonia en La Major, Opus 92 i tancarà el concert amb El Bolero del compositor Maurice Ravel.

Segons la vicepresidenta de l’Orquestra Simfònica, Rocio Cintero, “esperem comptar amb totes les clarineres i clariners, no sols en el concert, sinó també el dia 17 de febrer en el Palau de les Arts, perquè els nostres músics puguen sentir el recolzament de totes i tots en un dia tant important per a l’agrupació i, sense dubte, per a la nostra societat”.

De fet, la societat ha obert un període per a sol·licitar les invitacions per al Certamen Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana a la secretaria de la societat. A més, s’habilitarà un autobús per a què totes les persones que ho desitgen puguen assistir al certamen. El preu és de 3.50 euros i la reserva es pot realitzar a secretaria en horari de 18.00 a 19.30 hores.

A més, el dia 16 de febrer, l’Orquestra Simfònica Primitiva realitzarà l’assaig general de portes obertes, a les 18.00 hores, perquè tots els clariners i clarineres puguen assistir-hi.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías