Search
Close this search box.

L’Orquestra Simfònica Vila de Sant Joan oferirà aquest mes d’octubre dos misteriosos concerts

L’Orquestra Simfònica de la Societat Musical “La Paz” de Sant Joan d’Alacant actuarà en l’auditori de la Nucia, el 27 d’octubre, oferint el programa “Romantic Mistery” amb l’actuació del pianista solista hongarés Isaac István Székely junt al violoncel solista Francisco Pastor. La nit de Halloween, en l’auditori de Sant Joan, oferirà un original concert al que tant l’orquestra com el públic podrà acudir disfressat.

Romantic Mistery

En el marc del Cicle “LA DIPUTACIÓ ÉS CULTURA, LA DIPUTACIÓ ÉS MÚSICA” aquest concert obri la X edició del Clàssic Internacional de la Mediterrània. Actuaran el pianista solista hongarés Isaac István Székely i Francisco Pastor, violoncel solista, professor del conservatori superior “Oscar Esplá” d’Alacant.

L’esdeveniment serà gratuït amb invitació, el dissabte 27 d’octubre en l’auditori La Mediterrània de La Nucia. Les entrades es podran adquirir al llarg de la setmana anterior en les taquilles de l’auditori o en les oficines de la Societat Musical La Paz de Sant Joan.

Cartel La Nucía

Música Clàssica per a la Nit de Halloween

El pròxim dimecres 31 d’octubre a les 22h l’Orquestra de Sant Joan, en el marc del Cicle de concerts d’Orquestres de la Comunitat Valenciana del programa “Bankia Escolta València”, actuarà en la casa de cultura de Sant Joan amb un exigent programa enfocat a un públic familiar, adaptant el relat del poema dramàtic “Peer Gynt” del dramaturg noruec Henrik Ibsen encaixant títols d’obres com Vals triste de Sibelius, Elegia de Fauré, Pavana para una infanta difunta de Ravel i la Danza de la muerte (Tatentanz) per a piano i orquestra de Liszt.

L’orquestra es caracteritzarà igual que el públic que podrà assistir disfressat per a l’ocasió.

Hallowen181

Entrades

L’entrada per a tots dos concerts serà amb invitació (reserves en les oficines de la Societat Musical La Paz de Sant Joan 965657832 de dilluns a divendres de 16 a 21h).

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías