Search
Close this search box.

Cristóbal Soler dirigeix dos concerts a Rio de Janeiro amb un programa titulat “Uma Noite de Espanha”

Cristóbal Soler dirigeix un programa íntegrament espanyol en el Theatro Municipal de Rio de Janeiro en dos concerts: el diumenge 28 d’octubre i el dimarts 30 d’octubre de 2018.

Convidat per l’Ambaixada d’Espanya a Brasil, i en copatrocini amb AC/E Acció Cultural Espanyola i el Theatro Municipal de Rio de Janeiro, el programa està compost per una selecció de pàgines de sarsuela, on s’alternen preludis i romances, en la primera part. La segona part interpreta El Amor Brujo, de Manuel de Falla.

La defensa del repertori espanyol, simfònic i líric, ha sigut una de les constants al llarg de la seua carrera. Li acompanya la mezzosoprano Lorena Valero, en la interpretació de l’obra de Falla i de diverses pàgines de sarsueles de F. Chueca, R. Chapí, P. Luna, G. Giménez.

Cristóbal Soler, actual director artístic de la Setmana de Música Religiosa de Conca, dirigirà pròximament Don Giovanni en el Teatre Principal de Palma de Mallorca. Novament, serà convidat per l’Orquestra Simfònica de RTVE amb la interpretació de la Simfonia nº 3 op 97 Renana, de Robert Schumann.

Soler ha estudiat el gran repertori centreeuropeu dels S. XIX i XX, en Berlin, Munich i Viena, de la mà de grans directors com Nikolaus Harnoncourt, Wolfgang 
Sawallisch, George Prêtre, Vladimir Fedoseyev o Mariss Jansons.

Pròximament, eixirà al mercat el seu enregistrament dirigint a la JONDE, amb obres de José Luís Turina, Sánchez Verdú i Francisco Coll.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías