Search
Close this search box.

Presentació del “Mano a mano” de Bunyol i dates de venda d’entrades

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol ha informat de la pròxima presentació del 45é Concert “Mano a mano” de Bunyol, que tindrà lloc el dijous 26 de juliol a les 12h en les instal·lacions de la Diputació de València, situada en la Plaça de Manises, nº4 de la capital del Túria.

Estaran presents els presidents de les dues societats musicals: de “La Artística”, Francisco Blasco, i de “La Armónica”, Rosario Pardo. Aquests estaran acompanyats pels directors de les dues Bandes Simfòniques: Henrie Adams, de La Artística, i José Tello, de La Armónica, a més del Director d’Honor d’enguany, Constantino Martínez Orts, compositor, director i actualment al capdavant de la coneguda Film Symphony Orchestra.

D’altra banda, les entrades per al concert “Mano a mano” de Bunyol començaran a vendre’s el pròxim 6 d’agost. La resta de dies de venda anticipada seran: 9, 10, 13, 16 i 17 d’agost. Aquestes entrades es podran adquirir en la Sala Polivalent El Mercat els dies estipulats de 19h a 21h. A més, aquestes entrades numerades, tenen un preu de 10 euros si es trauen abans del concert i de 15 euros si s’adquireixen el mateix dia del concert.

L’organització adverteix que una persona podrà traure un màxim de 10 entrades.

Entrades per al públic forà

Enguany de nou, per a les persones de fora de la localitat que vulguen gaudir del nostre concert, les societats musicals han facilitat els seus correus electrònics a través dels quals es poden reservar les localitats. Així doncs, els qui vinguen de fora ja poden comprar les seues entrades manant un mail a qualsevol d’aquests correus electrònics: sociedad@laartistica.org o el telèfon 96/250 02 50 o sociedad@cimlaarmonica.es o el telèfon 96/ 250 01 53.

Una vegada els interessats contacten amb alguna de les dues societats, allí se’ls transmetran les instruccions precises per a adquirir les entrades.

Cal recordar que el concert serà el pròxim 18 d’agost a les 22:30h en l’Auditori Municipal de Sant Luis, entre “La Artística” i “La Armónica”, dues formacions bandísticas campiones del món en l’Olimpíada de Kerkrade (Holanda).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías