Search
Close this search box.

La Primitiva d’Alcoi celebra el seu concert d’estiu emmarcat en la “XXIII Campanya Música als Pobles”

El dissabte 30 de juny, a les 19.45 h. a la Plaça Ferrándiz i Carbonell d’Alcoi, La Primitiva celebra el seu tradicional Concert d’Estiu amb el que clausura la temporada 2017/18 emmarcat en la “XXIII Campanya Música als Pobles” a càrrec de la Diputació Provincial d’Alacant amb suport de l’Ajuntament d’Alcoi.

Aquest concert dirigit per Àngel Lluís Ferrando, tindrà a la música nord-americana com a eix principal des dels anys 40 als 90 del segle XX per a celebrar el centenari del naixement de Leonard Bernstein que ens va deixar en 1990. D’aquest carismàtic compositor i director, la banda interpreta una selecció de moments de la seua obra més coneguda West Side Story i de l’opereta Candide, amb arranjaments per a banda de Clare Grundman. D’aquest mateix músic s’ofereix A Copland tribute, popurrí d’un altre dels grans de la música americana, Aaron Copland. Avançant en el temps i en un registre totalment diferent, repassem als més populars de les icones de la música pop com són Bon Jovi i Michael Jackson podent escoltar temes com Thriller o It‘s my life.

Música refrescant per a finalitzar el curs amb entrada lliure.

unnamed2

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías