Search
Close this search box.

Oberta segona convocatòria per a la campanya “Al voltant de la música, l’esperit d’un poble. 600 anys. Tots a una veu” de la Generalitat

“Al voltant de la música, l’esperit d’un poble. 600 anys. Tots a una veu” és el títol de la campanya organitzada per la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb la FSMCV, amb la finalitat d’arribar a tota la societat valenciana, a través de la música i de les Societats Musicals, i donar a conèixer de la millor manera la història de la institució. Per a açò, al final de cada concert es llegirà una declaració institucional proporcionada per la pròpia Generalitat Valenciana.

La decisió de fer partícip a les Societats Musicals d’aquesta efemèride, la qual és una de les principals campanyes d’aquesta celebració, és una mostra més de la seua importància com a principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, amb una implantació en el 95% dels municipis amb més de 500 habitants, i del seu paper, en paraules del propi president Ximo Puig, de “responsables d’unir la nostra terra des del Pilar de la Horadada fins a Vinaròs“.

La campanya vol commemorar els 600 anys de la Generalitat Valenciana mitjançant 600 concerts de llarg a llarg de tota la Comunitat Valenciana. Aquesta segona convocatòria, els primers concerts de la qual van començar ja el passat mes de maig, té com a  finalitat assignar 86 concerts que van quedar deserts en la primera convocatòria per a arredonir la xifra dels 600 concerts pels 600 anys de la Generalitat.

Totes les Societats Musicals federades poden sol·licitar la realització del concert fins al pròxim 5 de juliol. Una vegada acabat el termini s’assignaran els 86 concerts prenent com a referència el barem indicat en les bases, per tant, encara que en la plataforma indique assignat o pendent en el moment de la inscripció la comunicació definitiva es realitzarà després de tancar-se la convocatòria.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria. [PDF]

Descarrega la circular de la convocatòria. [PDF]

Descarrega el model de domiciliació bancària. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías