Search
Close this search box.

La Primitiva Setabense convoca el XV Saló Monogràfic de Fotografia per festejar Santa Cecília

La Societat Musical la Primitiva Setabense convoca un any més, amb motiu de la pròxima festivitat de Santa Cecília, el Saló Monogràfic de Fotografia amb Temàtica Musical.

Poden participar en ell tots els aficionats a la fotografia. El tema obligat és la música. Cada autor podrà presentar un màxim de 4 fotografies no premiades en cap altre concurs. S’estableixen dos premis de 150€ i 100€; un premi de 75€ per a la millor fotografia amb temàtica relacionada amb les diferents formacions o grups musicals de la SM La Primitiva Setabense i un premi social de 50€ a la millor fotografia presentada per un soci o músic de la Societat.

Es mantindrà l’admissió d’obres fins al 14 de novembre, en la secretaria de la societat, de 17 a 20h. (de dilluns a divendres). El veredicte es coneixerà el 15 de novembre. Les obres seleccionades s’exposaran en el saló d’assaig del 19 de novembre al 12 de desembre.

Aquesta quinzena edició està patrocinada per Divina Aurora SCV i Hotel Vernisa.

12afbb1f 8b3d 4c76 8223 621e2af305e0

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías