Search
Close this search box.

Així serà el recorregut de la multitudinària desfilada que protagonitzaran les bandes de música als voltants del Mestalla

Només falten dos dies perquè el dissabte 26 de maig la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) intente batre a Mestalla fins a 14 Guinness World Records relacionats amb la música. Aquest esdeveniment, que començarà a les 21:00h, forma part dels actes que ha organitzat la FSMCV per a commemorar el seu 50é aniversari, i s’ha configurat com un dels de major envergadura en l’àmbit musical de la Comunitat Valenciana de tota la història gràcies a l’esperada participació d’al voltant de 20.000 músics.

Prèviament es durà a terme una desfilada a partir de les 19:00h amb més de 300 bandes i 14.000 músics pertanyents a Societats Musicals de les tres províncies, amb el qual es pretén aconseguir el rècord Guinness a la “Major desfilada de bandes de música de la història”. Per a açò s’han organitzat diferents rutes que partiran des dels carrers adjacents al camp de futbol del València CF i que culminaran a l’exterior de Mestalla.

Recorreguts

Ruta 1

El recorregut de la ruta 1 partirà des de la intersecció d’Avinguda Aragó amb Albereda i finalitzarà en la intersecció d’Albereda amb el carrer Doctor Joan Reglá.

En aquest recorregut participaran les bandes de les següents Societats Musicals: Societat Unió Musical d’Alberic, Agrupación Musical Santa Cecilia de Castalla, Asociación Musical Daimunense, Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador, Unió Musical Santa Cecília de Rafelcofer, Unió Musical ‘La Raboseta’ d’Otos, Agrupació Escola Musical ‘La Nova’ de l’Olleria, Unió Musical de la Pobla del Duc, Asociació Musical Canalense, Cultural Instructiva Unión Musical Genovense, Asociació Musical Barrio del Cristo de Quart de Poblet, Banda Primitiva de Benetússer, Unión Musical el Rafol de Salem, Sociedad Musical San Francisco de Paula de Bolbaite, Societat Banda de Mùsica ‘La Pau’ de Beneixama, Societat Musical Lira Castellonera de Villanueva de Castellón, Agrupació Musical La Rectoria de Benimeli, Unió Musical de Gata de Gorgos, Centre Artístic Musical de Xàbia, Ateneo Musical ‘Maestro Gilabert’ de Aspe, Sociedad Unión Musical La Aurora de Albatera, Sociedad Unión Musical de Almoradí, Sociedad Unión Musical ‘La Artística’ de Novelda y la Unión Musical Santa Cecilia de Castellar-Oliveral.

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-227

sueltos1

 

Ruta 2

El recorregut de la ruta 2 s’iniciarà en la intersecció del carrer General Gil Dolz amb l’Albereda i arribarà a la seua fi en la intersecció de l’Avinguda Suècia amb el carrer Doctor Joan Reglá.

Les bandes que participaran en aquest recorregut pertanyen a les següents Societats Musicals: Unión Musical de Godelleta, Fomento Musical de Navarrés, Agrupació Musical ‘Els Majors de l’Horta Sud’ d’Aldaia, Centre Instructiu Musical d’Alfafar, Sociedad Artística y Cultural Unión Musical de Benetússer, Unión Musical Santa Cecília de Canals, Unión Musical ‘Llanera de Ranes’, Unió Musical de Montesa, Agrupació Musical d’Alfauir, Unió Artístico Musical ‘Sant Francesc de Borja’ de Gandia, Unió Musical de Real de Gandia, Lira Musical Salem, Societat Musical La Primitiva de Palomar, Societat Escola Musical ‘Sta. Cecília’ de l’Olleria, Unió Musica de Llutxent, Societat Musical ‘La Lira’ Quatretonda, Agrupació Musical Enovense de l’Enova, Centro Instructivo Musical de Onil, Sociedad Lírico Musical de Benissa, Unió Musical Orbense d’Orba, Unión Musical de Benidorm, Sociedad Musical La Lira de l’Alfàs del Pí, Sociedad Unión Musical Algueñense, Unión Lírica Pinosense y la Societat Musical Barri de Malilla de València.

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-228

sueltos2

 

Ruta 3

El recorregut de la ruta 3 començarà en la intersecció del carrer Armando Palacio Valdés amb l’Albereda, i transcorrerà pels carrers Amadeo de Savoia, carrer del Naturalista Rafael Cisneres i el carrer Micer Mascó, per finalitzar en l’Avinguda Suècia.

En aquesta ruta seran protagonistes les bandes de les següents Societats Musicals: Societat Musical d’Alzira, La Filharmònica Alcudiana, Societat Musical L’Artesana de Catarroja, Agrupación Musical Orba de Alfafar, Agrupació Musical ‘Santa Cecilia’ de Sedaví, Unió Musical d’Alaquàs, Unió Musical d’Aldaia, Centre Instructiu Musical de Beniparrell, Asociación Cultural ‘La Democrática’ de Pedralba, Societat Musical de Novetle, Sociedad Musical La Magdalena de Tibi, Societat Unió Musical de La Canyada, Agrupació Músicomunicipal De Sta. Mª Magdalena El Poble Nou de Benitatxell, Centro Artístico Musical de Pedreguer, Unión Musical de Hondón de Las Nieves, Sociedad Unión Musical de Dolores, Asociación Musical La Sinfónica de Crevillent, Sociedad Musical ‘La Armónica’ de Cox, Sociedad Musical Lira Orxetana, Societat Musical ‘La Nova’ de Benidorm, Societat Instructiu Musical de El Palmar, La Rotovense Musical de Rotova, Associació Musical L’Almoina de Almoines, Centre Musical de Beniopa (Gandia), Unión Musical Utielana i la Asociación Cultural Banda de Música ‘El Ángel’ (Caudete de las Fuentes).

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-229

sueltos3

 

Ruta 4

El recorregut de la ruta 4 eixirà des de la intersecció del carrer Micer Mascó amb Albereda i transcorrerà pel carrer Micer Mascó fins a finalitzar en l’Avinguda Suècia.

Participaran en aquesta ruta les bandes pertanyents a les següents Societats Musicals: Ateneo Musical y de Enseñanza ‘Banda Primitiva’ de Lliria, Societat ‘Unió Musical’ de Catarroja, Centre Instructiu Musical de Massanassa, Banda Sinfónica d’Aldaia, Societat Musical Santa Cecília de Naquera, Unió Musical Valladina de Vallada, Agrupación Artístico Musical Carrós de la Font d’en Carròs, Agrupació Musical de Vilallonga, Agrupació Artístico Musical ‘Ausias March’ de Beniarjò, Sociedad Musical de Ademuz, Sociedad Músico-Cultural La Yesa, Sociedad Musical La Popular de Pedralba, Sociedad Musical Santa Cecilia de Chelva, Unión Musical De Venta del Moro, Centro Musical ‘Los Corrales’ de los Corrales de Utiel, Societat Musical Cultural d’Alcoleja, Unió Musical ‘El Xúquer’ de Sumacàrcer, Sociedad Musical de Tous, Unió Musical de Gavarda, Societat Musical l’Armonia de Montroi, Societat Protectora Musical ‘La Lira’ d’Alfarp, Unión Musical de San Miguel de Salinas, Sociedad Musical ‘Ciudad de Torrevieja’, Unión Musical Ciudad de Asis de Alicante, Sociedad Musical ‘La Paz’ de Sant Joan d’Alacant y la Banda De Música de Campanar Valencia.

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-230

sueltos4

 

Ruta 5

El recorregut de la ruta 5 partirà des de la intersecció del carrer Arts Gràfiques amb el carrer Severo Ochoa, transcorrerà pel carrer Arts Gràfiques i finalitzarà en l’Avinguda Suècia.

En aquest recorregut participaran les bandes de les següents Societats Musicals: Asociación Cultural Falla Gral. Barroso Lit. P. Abad de Valencia, Unión Musical de Moncada, Societat Unió Musical de Museros, Unión Musical de Paiporta, Unión Musical de Mislata, L’Artística Manisense de Manises, Societat Musical Benirredrà, Unió Musical Xeraco, Sociedad Instructiva Unión Musical de Xeresa, Agrupació Musical Vernissa de Llocnou de Sant Jeroni, Unión Musical Millarense, Sociedad Instructivo Musical ‘La Primitiva’ de Alborache, Unión Musical San Roque Villargordo del Cabriel, Unión Musical ‘El Arte’ de Sinarcas, Societat Artístic Musical Alcàntera de Xúquer, Societat Musical d’Algemesí, Societat Artística Musical d’Alginet, Sociedad Musical San Juan Bautista de Loriguilla, Sociedad Musical La Lira de Chulilla, Unión Musical Alcublana, Sociedad Musical ‘La Lira’ de Titaguas, Agrupació Musical L’Amistat de Quart de Poblet, Sociedad Musical ‘La Esperanza’ San Vicente del Raspeig, Unió Musical de Planes, Agrupación Musical de La Sociedad Cultural Deportiva Carolinas de Alicante y el Centro Instructivo Musical Banda de Torrefiel de Valencia.

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-231

sueltos5

 

Ruta 6

El recorregut de la ruta 6 s’iniciarà en la intersecció de l’Avinguda Blasco Ibáñez amb el carrer Severo Ochoa, transcorrerà pels carrers Rodríguez Fornos i Alfonso de Córdoba, per a finalitzar en la intersecció de l’Avinguda Suècia amb el carrer Arts Gràfiques.

Les bandes que participaran en aquest recorregut pertanyen a les següents Societats Musicals:

Agrupación Musical San José de Pignatelli de Valencia, Unión Musical Santa Catalina de Aras de Aras de Los Olmos, Banda Musico-Cultural Albalat dels Tarongers, Asociación Cultural ‘Amigos de La Música’ de San Antonio de Benagéber, Agrupació Musical ‘La Melodia’ d’Olocau, Associació Musical Sant Jordi, Unió Musical Torreblanca, Unión Musical ‘Lira Borriolenca’ de Borriol, Unió Musical Santa Cecília de Xilxes, Centro Instructivo de Arte y Cultura La Vall d’Uixó, Unió Musical ‘La Lira’ de Vila-Real, Sociedad Ateneu Musical de Cocentaina, Sociedad Unión Musical Losa del Obispo, Asociación Centro Artístico Cultural de Tuéjar, Unión Musical Mar-Chica de Camporrobles, Unió Musical Casinense de Casinos, Centre Artístic Musical de Bétera, Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, Sociedad Musical ‘La Paz’ de Siete Aguas, Asociación Musical Banda La Lira de Cheste, Centro Instructivo Musical de Mislata, Unió Musical de Picanya, Centro Artístico Musical de Moncada, Societat Musical de Bonrepòs i Mirambell y la Agrupación Musical Gayano Lluch de Valencia.

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-232

sueltos6

 

Ruta 7

El recorregut de la ruta 7 començarà en la intersecció del carrer Gascó Oliag amb l’Avinguda Menéndez Pelayo i finalitzarà en la intersecció de l’Avinguda Suècia amb el carrer Arts Gràfiques.

En aquesta ruta seran protagonistes les bandes de les següents Societats Musicals: Centre Instructiu Musical Benimaclet, Sociedad Unión Musical de Yátova, Sociedad Musical Santa Cecilia de Macastre, Sociedad Musical de Segorbe, Unión Artística Musical de Navajas, Unión Musical de Sot de Ferrer, Unión Musical ‘Sueños de Artista’ de Almedíjar, Sociedad Unión Musical de Azuébar, Unió Musical Santa Cecília de Les Useres, Sociedad Musical ‘José Pradas’ de Villahermosa del Río, Unión Musical de Alfondeguilla, Asociación ‘Unión Musical Eslidense’ de Eslida, Unión Musical Santa Cecilia de Onda, Associació Cultural ‘La Roca’ Banda de Música ‘La Lira’ de Vilafamés, Unió Musical Orpesa de Oropesa del Mar, Unió Musical Algimia de Alfara, Juventud Musical Virgen de La Estrella de Gilet, Sociedad Musical ‘Lira Saguntina’ de Sagunto, Agrupación Musical ‘Los Silos’ de Burjassot, Centro Instructivo Musical La Armónica de Buñol, Unió Musical Xertolina de Xert, Centro Instructivo Musical Santa Cecilia de Yátova, Agrupación Musical ‘Vila de Calig’ de Calig, Societat Musical Santa Cecília de La Jana, Centro Estudio Musical de Almàssera y la Agrupación Musical Benicalap de Valencia.

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-233

sueltos7

 

Ruta 8

El recorregut de la ruta 8 eixirà des de la intersecció de l’Avinguda Catalunya (vial d’entrada) amb l’Avinguda Menéndez Pelayo i finalitzarà en la intersecció de l’Avinguda Aragó amb el carrer Arts Gràfiques.

Participaran en aquesta ruta les bandes pertanyents a les següents Societats Musicals: Societat Instructiva de L’Obrer Agrícola Musical de Benimamet, Unió Artística Musical de Vilamarxant, Unión Musical San Felipe Neri de La Llosa, Societat Instructiva Musical d’Alfafara, Sociedad Musical de Geldo, Unión Musical Santa Cecilia de Viver, Unión Musical de Soneja, Unión Musical y Cultural de Altura, Sociedad Musical y Cultural Otobesa de Jérica, Unión Musical de Traiguera, Asociación Musical ‘Virgen de La Ermitana’ de Peñíscola, Asociación Musical ‘Ciudad De Benicarló’ de Benicarló, Societat Musical i Recreativa Lira i Casino Carcaixentí de Carcaixent, Casino Musical de Godella, Unió Musical De La Pobla de Farnals, Agrupació Musical d’Alfara del Patriarca, Unió Musical de Massamagrell, Centro Musical e Instructivo Sta. Cecilia de Puçol, La Unió Artística Musical d’Almàssera, Unió Musical la Pobla Llarga, Societat Unió Musical de Benimodo, Associació Musical ‘Mestre Candel’ de Morella, Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser, Unió Musical Catinenca de Cati, Ateneu Musical de la Vila Joiosa y la Societat Musical Amics de La Música de Benifaraig.

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-234

sueltos8

 

Ruta 9

El recorregut de la ruta 9 s’iniciarà en la intersecció de l’Avinguda Blasco Ibáñez amb el carrer Cardenal Benlloch, transitarà per l’Avinguda de Blasco Ibáñez fins a eixir per l’Avinguda d’Aragó en la intersecció amb el carrer Arts Gràfiques.

Les bandes que participaran en aquest recorregut pertanyen a les següents Societats Musicals: Sociedad Unión Musical ‘La Constancia’ de Catral, Sociedad Unión Protectora Musical de Llombai, Sociedad Musical Turisense de Turís, Unió Musical de Catadau, Unión Artística Musical de Montroi, Societat Cultural Unió Musical de Muro d’Alcoi, Societat Unió Musical d’Alcoi, Sociedad Unión Musical de Beniarrés, Agrupació Musical de Senyera, Agrupació Musical de Beneixida, Sociedad Protectora Musical de Antella, Unió Musical Santa Cecília de Cabanes, Societat Musical Cinctorrana de Cinctorres, Asociación Musical Vall d’Albense de la Vall d’Alba, Centro Musical Paternense de Paterna, Unió Musical de Serra, Unió Musical d’Albalat dels Sorells, Societat Artística Musical de Benifaió, Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, Sociedad Artístico Musical ‘El Valle’ de Cárcer, Agrupación Musical de Manuel, Ateneo Musical Schola Cantorum de la Vall d’Uixó, Associació Cultural ‘Amics de la Música’ de Sant Joan de Moro, Associació Unió Musical del Grau de Castelló y la Sociedad Ateneo Musical del Puerto.

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-235

sueltos9

 

Ruta 10

El recorregut de la ruta 10 començarà en la intersecció del carrer de Caravaca amb Avinguda Cardenal Benlloch, i transcorrerà pels carrers de Caravaca i de Bèlgica, per a finalitzar en la intersecció de l’Avinguda Aragó amb el carrer Arts Gràfiques.

En aquesta ruta seran protagonistes les bandes de les següents Societats Musicals: Sociedad Unión Musical y Artística de Sax, Sociedad Musical Ayorense, Unió Musical Covarxina de les Coves de Vinroma, Sociedad Musical ‘La Lira’ de Monforte del Cid, Banda de Música Santa Cecilia de Rojales, Agrupación Musical de Guardamar del Segura, Unión Musical Belgidense, Unió Musical de Confrides ‘Aitana’, Unió Musical de Tàrbena, Unió Musical Els Poblets, Agrupació Musical El Seguili de Benidoleig, Associació Musical El Verger, Societat Musical de Banyeres de Mariola, Societat Renaixement Musical Vinalesa, Societat Musical ‘Amics de La Música’ de Meliana, Unión Protectora Musical de Vallada, Societat Musical ‘La Constància’ de Moixent, Agrupación Musical de Agullent, Associació Unió Musical de Bocairent, La Instructiva Musical de Alfarrasí, Agrupación Musical ‘La Nova’ de Quatretonda, Societat Musical Benicolet Benicolet, Unió Musical de Montitxelvo, Entidad Musical Maestro Serrano de Cofrentes, Societat Musical de Benimuslem y la Societat Musical Poblats Marítims de València.

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-236

sueltos10

 

Ruta 11

El recorregut de la ruta 11 s’iniciarà en la intersecció del carrer Ernesto Ferrer amb l’Avinguda Cardenal Benlloch, discorrerà pel carrer Ernesto Ferrer i Avinguda d’Aragó, fins a finalitzar en la intersecció de l’Avinguda Aragó amb el carrer Doctor Joan Reglá.

Les bandes que participaran en aquest recorregut pertanyen a les següents Societats Musicals: Sociedad Musical ‘La Artística’ de Chiva, Unió Musical d’Albaida ‘L’Aranya’ d’Albaida, Societat Musical ‘La Tropical’ de Benigànim, Unión Musical Benicadell de Castelló de Rugat, Societat Musical ‘Tot Per La Música’ d’Ontinyent, Unió Musical Atzeneta de Atzeneta d’Albaida, Societat Musical Beniatjarense, Sociedad Unión Musical de Beniarrés, Unió Musical Artanense, Societat Musical ‘La Nova’ de Xàtiva, Escuela de Música ‘La Artística’ de Monóvar, Unión Musical de Redován, Asociación Cultural Amigos de la Música y la Danza de Orihuela, Unió Musical de Beniarbeig, Agrupación Musical de Pego, Societat Musical ‘Lira Relleuense’ de Relleu, Agrupació Musical La Nova de Banyeres de Mariola, Agrupació Musical Cultural de Teulada, Associació d’Amics de la Música de Callosa d’En Sarrià, Unión Musical de San Fulgencio, Unión Musical de San Bartolomé, Banda de Música ‘La Lira’ de Rojales, Unión Musical Santa Cecilia de Cortes de Pallás, Unión Musical de Jalance, Sociedad Musical ‘La Primitiva’ de Serra y la Associació Artístico-Musical d’Oliva.

Història de las Societats Musicals participants en aquesta desfilada extretes de l’obra Les Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Valencia: Editorial Gules, 2014. Más información: www.lasbandasdemusica.com

Més informació: https://musicaipoble.fsmcv.org/vl/evento-237

sueltos11

Compartir:

Últimas noticias

Categorías