Search
Close this search box.

Resultats del 72é Certamen Nacional de Bandes ‘Ciutat de Cullera’

L’Auditori Municipal de Cullera va acollir el passat diumenge 28 d’abril la LXXII edició del Certamen Nacional de Bandes ‘Ciutat de Cullera’, un dels concursos de formacions bandístiques més prestigiosos d’Espanya.

La Societat Musical Artística Manisense, la Societat Filharmònica Unió Musical d’Agost i l’Asociación de Amigos de la Música de Yecla van ser les protagonistes en aquesta ocasió. La jornada va arrancar al matí amb una desfilada pels carrers del municipi per a seguidament donar començament a l’exhibició de les diferents bandes per al concurs a l’Auditori. La jornada la van tancar la Societat Ateneu Musical i la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia amb sengles actuacions fora de concurs als Jardins del Mercat.

Recordem que l’obra obligada d’aquesta edició va recaure en Dragut el Pirata del compositor valencià Ferrer Ferran, encàrrec de l’Ajuntament de Cullera per a aquest 72é Certamen Nacional de Bandes de Música ‘Ciutat de Cullera’ 2019. El propi compositor Ferrer Ferran va actuar com a president en el jurat acompanyat per Salvador Sebastiá i Pascual Balaguer com a vocals.

Després de deliberar, el jurat va decidir atorgar el primer premi i premi especial a L’Artística Manisense. El segon premi del Certamen va ser per a la Banda de l’Asociación Amigos de la Música de Yecla, qui també es va fer amb el premi de la desfilada, mentre que el tercer premi va ser per a la Societat Filharmònica Unió Musical d’Agost.

Resultats

Primer Premi i Premi Especial del Jurat
Societat Musical Artística Manisense – Director: Bram Sniekers
203 punts

Segon Premi
Asociación de Amigos de la Música de Yecla – Director: Ángel Hernández Azorín
193,5 punts

Tercer Premi
Societat Filharmònica Unió Musical d’Agost – Director: Manuel Mondéjar Criat
193 Punts

Premi a la millor desfilada
Asociación de Amigos de la Música de Yecla
26 punts

Premi honorífic al millor director del Certamen
Desert

Compartir:

Últimas noticias

Categorías