Search
Close this search box.

Resultats del IV Concurs de Composició de la província d’Alacant per a Banda de Música amb finalitats pedagògiques

El Jurat de la IV Edició del Concurs de Composició de la província d’Alacant per a Banda de Música amb finalitats pedagògiques ha emès la seua fallada i ja coneixem el resultat.

En aquesta ocasió, les tres obres que van ser presentades a concurs no compleixen amb els criteris de les bases de la convocatòria, o bé el seu nivell musical i pedagògic no arriba al mínim exigible, per la qual cosa el jurat ha decidit per unaminidad declarar desert el premi.

El Jurat Tècnic ha estat format per D. Javier Pinto Bañuls (compositor), D. Carlos Alberto Ramón Pérez (director de banda) i Sra. M. Pilar Rives Serrano, professora de música. Així mateix, també han format part del tribunal amb veu i sense vot Susana Miralles Quiles i Lourdes Gavilà Ana (secretària gral. de la FSMCV) com a secretària del jurat, sent el President del jurat D. Ramón Mas Soler.

Disponible Princesas desconocidas, guanyadora de la III Edició

L’obra premiada en la III edició del Concurs de Composició de la província d’Alacant per a Banda de Música amb finalitats pedagògiques va ser Princesas desconocidas de José Luis González, professor de percussió de l’Orquestra Simfònica i Cor de RTVE, i Premi Euterpe de la Música de la FSMCV.

Aquesta obra ja està disponible per a totes les Societats Musicals federades en la plataforma de gestió, concretament en l’apartat de “Descàrregues”.


Concurs organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Excel·lentísima Diputació d’Alacant.

logo diputacion alicante 2018

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías