Search
Close this search box.

S’inicia el termini per a la campanya d’activitats comarcals

La Junta Directiva de la FSMCV ha aprovat les bases reguladores per a la nova edició de la Campanya d’Activitats Comarcals. Aquesta campanya anual, que es realitza des de 1998, té com a principals objectius fomentar la participació, incrementar el nivell formatiu de les estructures de gestió, la convivència i la interrelació entre les societats musicals d’una mateixa comarca.

La campanya d’activitats comarcals ajudarà també a donar visibilitat a les accions incloses en el programa “Bankia Escolta València, particularment les 3.000 beques concedides fins ara a alumnes de les escoles de música de les SSMM federades en la FSMCV.

En aquesta campanya participen la immensa majoria de societats musicals federades, a través d’un o varis de les seues diferents unitats artístiques: bandes simfòniques, bandes juvenils, orquestres, implicant a milers de persones entre espectadors, intèrprets, alumnes, ponents, conferenciants i directius.

Fins al 3o de maig

Les comarques tenen fins al pròxim 30 de maig per a presentar la seua sol·licitud, a través dels presidents comarcals de la FSMCV. La finalitat d’aquesta campanya és contribuir des del pressupost federal a les diverses activitats que es realitzen en les comarques, amb l’únic requisit que prèviament hagen sigut aprovades en votació comarcal/provincial/territorial, segons els casos, i s’hagen comunicat les mateixes segons l’expressat en les bases reguladores.

Els Projectes inclouran l’activitat o activitats comarcals que va a realitzar la comarca en l’exercici, siguen en solitari, amb altres comarques o a nivell provincial, com, per exemple:

– Activitats de participació, comunicació i integració social com: Col·lectius desfavorits, de majors, Igualtat, etc., així com la creació de guies de recursos de les Societats Musicals, a
nivell comarcal i/o provincial.
– Activitats d’interpretació no competitives com: Festivals musicals entre Bandes Música, Grups Instrumentals, Cors, Jazz, Trobades Escoles de Música, etc.
– Activitats informatives com: Jornades de Gestió Cultural, de Gestió Pressupostària, de Gestió de crisi en SSMM, de Modernització tecnològica, de Legislació, d’Arxivística i/o Propietat
Intel·lectual
– Gal·les, Concursos, etc.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías