Search
Close this search box.

La Simfònica Caixa Ontinyent s’estrena interpretant ‘Titán’ de Gustav Mahler, obra habitual del repertori de les grans orquestres

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent estrena la seua sexta temporada com a formació resident del Teatre Echegaray. Per fer-ho, amb una única sessió, el proper dissabte 28 de juliol a les 20:30 hores l’orquestra interpretarà la 1a simfonia en Re Major de Gustav Mahler, considerada pel seu alt nivell de dificultat, una de les obres del repertori habitual de les grans orquestres.

Un programa que estarà interpretat per la pròpia Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent junt amb alumnes i professors de l’Acadèmia Orquestral d’AD LIBITUM arribats de diferents punts d’Espanya inclòs de l’estranger per formar-se en el seu curs d’estiu. A més, el concert estarà dirigit per Miguel Romea, considerat un dels millors directors de l’actual panorama nacional i que torna a dirigir l’orquestra (ja ho va fer a la temporada anterior) atret per l’enriquidor projecte formatiu que porta associat la Simfònica Caixa Ontinyent.

Un projecte formatiu recolzat pel sector públic-privat

Un projecte formatiu i cultural que es fa realitat un any més gràcies al recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i empreses de la comarca. Unes sinèrgies públic-privades que permeten que anualment l’orquestra puga revertir en els seus músics vora a 60.000 € en beques formatives.

Miguel Romea

El director convidat Miguel Romea, considerat uns dels directors referents del panorama actual, ha dirigit entre altres formacions l’Orquestra Nacional d’Espanya, i actualment condueix l’Orquestra Simfònica Verum i és professor de direcció a la Facultat de Música de la Universitat Alfonso X El Sabio, al Conservatori Superior de Música de Castilla-La Mancha i a l’Acadèmia Orquestral de direcció de Madrid.

MIGUEL ROMEA XICOTE Direcció

Venda d’entrades

L’abonament per a tota la temporada (3 concerts), té un preu de 34€ i es podrà adquirir a AD LIBITUM a partir del divendres 20 de juliol, mentre que les entrades per a cada concert tindran un preu de 13€ (7€ per als estudiants) podent-se adquirir tant a AD LIBITUM com a www.caixaontinyent.es.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías