Search
Close this search box.

La Societat Filharmònica Alteanense inicia la inscripció de la 45 Edició del Certamen Internacional de Música “Vila d’Altea”


Actualització II: Ampliat novament el termini d’inscripció fins al 13 de juliol de 2018 a les 19:00 hores.

Segons el que es disposa en la clàusula 2na de les bases del 45 Certamen Internacional de Música Vila d’Altea, el Comité Organitzador del Certamen ha adoptat la mesura de prorrogar de nou el termini d’inscripció.


Actualització I: Ampliat el termini d’inscripció fins al 10 de juliol de 2018.

Segons el que es disposa en la clàusula 2na de les bases del 45 Certamen Internacional de Música Vila d’Altea, el Comité Organitzador del Certamen ha adoptat la mesura de prorrogar el termini d’inscripció.


La Societat Filharmònica Alteanense (SFA) inicia la inscripció a la 45 edició del Certamen Internacional de Música (CIM) Vila d’Altea. Els responsables de l’associació han pogut comprovar el gran interès que ha concitat el Certamen des de la seua reaparició en el panorama bandístic l’any 2014 entre formacions de gran nivell de la Comunitat Valenciana, Espanya i de la resta d’Europa, de les quals la comissió organitzadora seleccionarà tres que concursaran en una única secció, amb un màxim de 135 músics, que actuaran l’1 de desembre en el Palau Altea Centre d’Arts.

El termini d’inscripció finalitza el 29 de juny 10 de juliol 13 de juliol a les 19h, en un certamen que aquest any té el lema “UNA DONA DEL POBLE” amb el que la SFA ambiciona promoure la igualtat de génere, a més de posar en valor la figura de Carmelina Sánchez Cutillas com un model de lluita per la igualtat d’oportunitats entre dones i homens.

El CIM Vila d’Altea premiarà a la banda simfònica guanyadora amb 6.000 euros i el trofeu de la societat musical. Les altres dues formacions rebran 3.000 euros per la seua participació. El jurat podrà atorgar un premi especial al millor solista que rebrà un diploma acreditatiu.

Les formacions interpretaran dues obres puntuables en el certamen, l’obra obligada és Remembrance, de Carlos Pellicer (Benigánim, 1977) que ja es pot consultar telemàticament a través de www.certamenaltea.com, i una altra de lliure elecció. Una nova edició del CIM que ha vist passar a 189 bandes simfòniques procedents de quatre continents (Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia), 17.900 músics, 134.000 espectadors i interpretar més de 600 obres.

La SFA, organitzadora del CIM Vila d’Altea, agrupa a 190 músics, 370 alumnes de l’escola de música, 1.000 socis i diferents seccions: banda simfònica, orquestra de pols i pua, orquestra de cambra, grup de dolçaines, grups de càmera i escola de música i dansa. Pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, una associació que aglutina a 545 societats musicals amb 40.000 músics, (el 50% d’Espanya) 60.000 alumnes i 200.000 socis.

Documentació

Descarga las bases del Certamen. [PDF]

Accede al formulario de inscripción.

Más información sobre la obra obligada.

 


Imatge: Acte de presentació de les bases, amb Juan Tomás Laviós, president de la Stat. Filharmònica Alteanense, i Diego Zaragozí, Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Altea.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías