Search
Close this search box.

Les Societats Musicals del Camp de Morvedre preparades per a l’entrega dels Premis Orpheo 2018

La Junta Comarcal de Societats Musicals Federades del Camp de Morvedre de la FSMCV, que aglutina a les 12 Societats Musicals del Camp de Morvedre, ha resolt ja els guanyadors de la quarta edició dels PREMIS ORPHEO DE LA MÚSICA CAMP DE MORVEDRE 2018.

Estos reconeixements s’entregaran durant la celebració de la IV GALA DE LA MÚSICA DEL CAMP DE MORVEDRE que tindrà lloc a Gilet el dia 21 d’octubre de 2018. Este acte s’enquadra dins de la Campanya d’Activitats Comarcals de la FSMCV i està dissenyat per a augmentar els llaços d’unió entre les bandes.

A més de realitzar-se l’entrega de premis, en la Gala actuaran tres de les bandes de la comarca la Unió Musical d’Algimia, la Unió Musical-Cultural d’Estivella i la Unió Musical de Quartell. La finalitat de l’esdeveniment és servir d’homenatge conjunt a l’activitat musical de la comarca a través de l’entrega d’estos guardons. Es pretén promocionar l’activitat musical i reconéixer el treball del col·lectiu de societats musicals, socis, músics, compositors, directors i el suport de persones, institucions i mitjans de comunicació.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías