Search
Close this search box.

La Symphonisches Blasorchester Kreuslingen de Suïssa guanya la Secció Segona del 132 Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València”

La Symphonisches Blasorchester Kreuzlingen de Suïssa, sota la direcció de Stefan Roth i amb un total de 375,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Segona del 132 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2018. La formació centreeuropea ha interpretat el pasdoble Hispano-Suiza d’Emilio Esteban Roja de Broma i Praise Jerusalem d’Alfred Reed com a obra lliure. La Societat Musical “La Armónica” de Cox d’Alacant ha quedat en segona posició amb 347 punts, mentres que la Societat Artística Musical de Benifaió de València ha ocupat el tercer lloc amb 332 punts.

06 Symphonisches Blasorcherter Kreuzlingen Suiza CIBM Eva Ripoll 03

Symphonisches Blasorcherter Kreuzlingen (Suïssa) al CIBM Ciutat de València 2018.

L’obra obligada que han interpretat totes les bandes d’esta secció és Un deber de amor de Vicente Ortíz Gimeno. Una composició que encara que no es tracta d’una obra programàtica, està inspirada en el poeta i dramaturg oriolà Miguel Hernández, reflectint tres aspectes fonamentals: guerra, amor i vida. L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha sigut Nineties Trombone Ensemble

La dotació dels premis per a la Segona Secció ha sigut de 4.000 euros per a la guanyadora, 2.000 euros per a la segona i 1.500 euros per a la tercera.

Hui concursaran en la Secció Primera: Banda de Música Municipal de Silleda (Pontevedra), Banda Municipal de Música de Punta Umbría (Huelva) i Armab – Associaçao Recreativa e Musical Amigos da Branca (Portugal). L’obra obligada és Joglaresca de Francisco Bort Ramón. Com a banda convidada la Bezirksjugenorchester Kirchdorf d’Àustria.


Fotografies: Eva Ripoll

Compartir:

Últimas noticias

Categorías