Search
Close this search box.

Taller d’introducció a la percussió corporal amb Santi Serratosa i Concert Santi & Mariona Duet a Dénia

Actualització: L’Agrupació Artistica Musical de Dénia comunica que les places per al taller ja estan plenes. S’ha establit una llista d’espera a la que es recorrerà en cas que fallara algú.

Santi Serratosa dirigirà el taller d’introducció a la percussió corporal que tindrà lloc a l’Escola de música Manuel Lattur els pròxims 17 i 18 de febrer, i que ha estat organitzat per l’Agrupació Artística Musical de Dénia.

A partir del reconeixement del cos com a instrument, es desenvoluparà la coordinació, la capacitat de concentració i creativitat mitjançant l’ús de la percussió corporal. Sense oblidar la part estètica de la música, treballada a partir de seqüències, jocs i creació de coreografies rítmiques, també es potenciaran diferents formes d’aprenentatge, així com el treball en grup.

El taller s’impartirà seguint la metodologia SSM desenvolupada pel propi Serratosa:

– Senyalització: Les sessions d’aquesta metodologia són eminentment pràctiques i desenvolupades amb indicacions a temps real.
– Seqüenciació: Tots els exercicis i les activitats estan rigurosament sistematitzats. La seqüenciació en estructures constants i regulars, tant per l’aprenentatge, com en el seu resultat estètic final, és fonamental per al control, la planificació, l’execució i l’assoliment dels objectius musicals i extramusicals.
– Música: L’objectiu general més important. És el llenguatge amb el qual caldrà expressar-se, crear i sentir durant tot el procés d’aprenentatge o durant l’experiència lúdica.

Horari, preus i inscripcions

El curs tindrà lloc el 17 i 18 de febrer de 2018 amb el següent horari:

– Dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h
– Diumenge de 10h a 14h

El preu del curs és de 90€ (Dissabte dinar opcional amb menú de 13€).

La transferència s’ha de fer al compte ES05 0081 0615 7100 0153 9355 amb el concepte “Curs Santi Serratosa”. S’ha de cumplimentar un full d’inscripció amb totes les dades i enviar-ho a banda@fembanda.org

Inscripcions fins el 19 de gener de 2018.

Santi Serratosa López

Graduat en música moderna per l’Aula de Música Moderna del Conservatori Liceu l’any 1999. Va continuar els seus estudis superiors com a bateria al Drummers Collective de Nova York, l’any 2001. En 2011 va obtindre el títol de Màster en Musicoteràpia per la UPF.

Actualment en actiu com a músic professional amb els grups Astrio i Gossos, combina la seua professió amb la musicoteràpia i la percussió corporal.

Concert Santi & Mariona Duet

El primer dia del curs també es celebrarà un concert de percussió corporal protagonitzat per Santi & Mariona Duet. Serà el dissabte 17 de gener a les 20:30 al Centre Social de Dénia.

Les entrades tindran un preu de 3€ i poden adquirir-se a partir del dia 1 de febrer en el local de l’Agrupació Artística Musical de Dénia (C/ Manuel Lattur, 5).

FEM BANDA concert santiymariona duet cartelA3 2018

 

Més informació al correu fembanda@gmail.com o al web www.fembanda.org

Descarrega ací el full d’inscripció en PDF.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías