Search
Close this search box.

Toni Úbeda, nou director titular de la Banda Jove de l’Associació Unió Musical de Bocairent

El jove músic albaidí, Toni Úbeda Soler, ha estat seleccionat com a nou director titular de la Banda Jove de l’Associació Unió Musical Bocairent, prenent el relleu a l’antic director, José Fermín Blay Pons, que s’acomiada després de 13 anys al càrrec.

El nou director comença esta nova etapa amb il·lusió al capdavant d’una Banda Jove composta per més de 40 membres que, en un futur breu, passaran a formar part de la Banda Simfònica de l’AUMB. La formació d’aquests futurs músics es basarà, tal com va transmetre Toni als músics, en assolir la disciplina i ritme de treball necessari per a poder arribar a la banda amb totes les garanties.

Toni Úbeda Soler

Toni Úbeda Soler és trombonista del Cercle Primitiu Músical d’Albaida el Gamell. Durant els seus estudis s’ha format principalment amb professors de la talla de Mario Roig i Mario Calvo, a més del també solista de la Orquestra Nacional d’Espanya, Edmundo Vidal.

També participa com a membre actiu de les agrupacions : “Llevant Quartet de Trombons”, “Glissando Quartet de Trombons”, Trombó primer de l’Orquestra de Vents Filharmonia i Trombó Solista de la València Brass Band.

Combina la seua tasca interpretativa i docent a diverses escoles de música amb els estudis de direcció al Conservatori Superior de Música de Murcia, amb el mestre edetà Miguel Rodilla.

Actualment és director titular de la banda Jove Instructiva Musical d’Alfarrasí, Banda Jove Associació Unió Musical de Bocairent i director convidat a la Unió Musical Benissodense.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías