Search
Close this search box.

III Concurs de Joves Intèrprets “Ciutat de Sagunt”

ACTUALITZACIÓ: La Societat Musical Lira Saguntina informa que han sigut modificades les bases del III CONCURS DE JOVES INTÈRPRETS “CIUTAT DE SAGUNT” ampliant en les categories d’Elemental A i B l’especialitat de Cant.


Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, l’Escola de Música Joaquín Rodrigo, pertanyent a la Societat Musical Lira Saguntina, convoca la III edició del Concurs Joves Intèrprets “Ciutat de Sagunt” en les especialitats de vent-fusta, vent-metall, corda, cant i música de cambra.

Els participants gaudiran d’un matí de convivència al costat de companys músics, així com de l’oportunitat de tocar en un gran auditori com és l’Auditori Joaquín Rodrigo tant durant el concurs com en alguns dels concerts de la Lira Saguntina en la temporada 2018-2019. Podran participar joves músics estudiants a nivell nacional.

El termini d’inscripció estarà obert fins al 12 d’abril. El dilluns 16 d’abril es publicarà una llista amb l’ordre d’actuació.

Data i lloc

El desenvolupament del concurs tindrà lloc en les instal·lacions de la SM Lira Saguntina situada a la Plaça Cronista Chabret, 6 (Sagunt, València). A les 9:30h caldrà estar present en el hall de la Societat. Les interpretacions es duran a terme a l’Auditori Joaquín Rodrigo a partir de les 10h.

21 d’abril: Instrumentistes de vent i cant
22 d’abril: Instrumentistes de corda i música de cambra

Modalitats i categories segons edat i especialitat

Solista

Categories Nascuts en Especialitats i 1º premi
Elemental A 2008-2009 Vent-fusta 35€
Vent-metall 35€
Corda 35€
Cant 35€
Elemental B 2006-2007 Vent-fusta 40€
Vent-metall 40€
Corda 40€
Cant 40€
Professional A 2004-2005 Vent-fusta 45€
Vent-metall 45€
Corda 45€
Cante 45€
Professional B 2002-2003 Vent-fusta 45€
Vent-metall 45€
Corda 45€
Cante 45€

Música de cambra

S’entén per música de cambra 3 o més participants (sense director).

Categoria Descripció 1er premi
Nivell A Edat mitjana del grup menor a 15 anys a data 31 de desembre de 2018 55€
Nivell B Edat mitjana del grup menor a 15 i 18 anys (inclusivament) a data 31 de desembre de 2018 (18,9 de nota mitjana equival a 18). 70€

Premis

Els premis podran ser lliurats com a vals de compra en els comerços col·laboradors. Es lliurarà un diploma al primer i segon classificat.

Dos premis especials Lira Saguntina (solista)

Al millor intèrpret del concurs de vent i de corda se li premiarà amb una obra (o concert) com a solista amb una de les agrupacions de la SM Lira Saguntina durant la temporada 2018-2019.

Premi especial Lira Saguntina (música de cambra)

Els guanyadors de les dues categories se’ls premiarà amb obrir un concert de les agrupacions de la SM Lira Saguntina durant la temporada 2018-2019.

Inscripció

Al costat del butlletí d’inscripció que s’adjunta al final d’aquesta notícia és imprescindible presentar en la secretaria de la SM Lira Saguntina (96 266 20 16) o per correu electrònic a escuelamusicajrodrigo@gmail.com la següent documentació:

– Drets d’inscripció per intèrpret, que seran 15€ per a instrumentistes en categoria solista. Els participants de la categoria de música de cambra hauran d’abonar una taxa de 40€ conjunta. S’ingressaran en el següent compte bancari: ES59 3058 2177 4327 2001 1026 (Cajamar) fent constar com a concepte: III CONCURS JOVES INTÈRPRETS i el nom i cognoms del participant. Adjuntar resguard d’ingrés bancari.
– Fotocòpia del DNI del participant.

Mecànica del concurs

– Repertori: L’obra a interpretar serà de lliure elecció, amb una durada màxima de 6 minuts per a la categoria Elemental A, i 12 minuts per a la resta. En cas d’excedir aquesta, el tribunal podrà penalitzar i donar per finalitzada la interpretació.
– L’intèrpret és lliure d’acompanyar-se amb pianista (indicar en la inscripció). Deurà aportar-ho el concursant. No es valorarà la interpretació del pianista.
– El participant haurà d’aportar al tribunal 3 còpies del repertori, amb la part del piano si és necessari. No es faran fotocòpies en les nostres instal·lacions.
– L’ordre de participació serà de menor a major edat per categoria, i alfabèticament dins de cadascuna d’elles, a partir de la lletra “L” del primer cognom.
– Tot el concurs serà obert al públic.

 

triptico III concurso PAG1

 

triptico III concurso PAG2

Compartir:

Últimas noticias

Categorías