Search
Close this search box.

La Unió Musical de Moncada dóna començament a les festes en honor a Santa Cecília

La Unió Musical de Moncada dóna el tret d’eixida a les seues festes en honor a la seua patrona Santa Cecília. Donaran començament dissabte que ve 10 de novembre i perduraran fins al 25 d’aquest mateix mes.

Una àmplia programació ha sigut preparada per a gaudir de la música durant el mes de novembre. El dissabte 10 de novembre es durà a terme l’acte d’inauguració del curs en la sala d’assajos del Conservatori de Moncada, que serà a càrrec de l’equip directiu de l’escola. A més es farà lliurament dels instruments als nous alumnes. També es lliuraran els diplomes a l’alumnat amb els millors expedients acadèmics del curs. I per a finalitzar, l’ensemble de guitarres de la UMM actuarà per al públic assistent.

El diumenge 11 de novembre, en el saló d’actes, es desenvoluparà el concert de la banda infantil i juvenil. A més, es donarà la benvinguda als nous educands a la banda juvenil. Posteriorment, actuaran els alumnes que van resultar guanyadors del premi que atorga la societat, “José Miguel Sánchez Ruiz”.

Per al dimarts 13 de novembre a les 18:30 hores, en el local social, s’han preparat titelles, per als més xicotets.

El següent cap de setmana, el dissabte 17 de novembre, es durà a terme la recollida dels nous educant a la banda titular, un dels actes més representatius d’aquestes festes. A les 18:30 hores, els músics participaran en una desfilada per arreplegar als músics entrants. En finalitzar, els músics gaudiran d’un sopar per a celebrar l’entrada dels nous educands. El diumenge 18, a les 11:00 hores, es realitzarà una desfilada on s’arreplegarà a la Musa de la Música del 2017, i també a qui serà la Musa de 2018. A les 11:30 hores, tindrà lloc el concert propi d’aquestes festes en el centre cultural “Blasco Ibáñez”. En aquest concert es donarà la benvinguda oficial dels músics entrants a la banda titular, i també la Musa de 2017, Andrea Martín, rebrà a la Musa de la Música 2018, Yolanda López.

El cap de setmana del 23, 24 i 25 de novembre, arribaran els últims esdeveniments d’aquestes festes. El divendres 23, hi haurà xocolatada per a tots en la societat, a càrrec de la Comissió de Santa Cecília. El dissabte 24 de novembre, el trasllat de la imatge de Santa des de la societat fins al domicili de la Musa 2018, serà el protagonista. Seguidament, en el menjador del col·legi Vicente Trenco de Moncada, tots els components de la societat, al costat d’amics i familiars, tindran un sopar de pa i porta. El diumenge 25 de novembre, a les 11:30 hores, com ja és costum, se celebrarà la missa en honor a Santa Cecília, en l’ermita de Santa Bàrbara acompanyats pels portadors de Santa Bàrbara. En finalitzar la missa, hi haurà un dinar de germanor per a finalitzar aquestes festes.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías