Search
Close this search box.

Navajas acull l’exposició col·lectiva “Les trobades de bandes de música en l’Alt Palància”

Dins de les activitats que organitza anualment la comarcal Alt Palància de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), el passat mes de juny va ser la trobada d’Escoles de Música i és ara, abans que acabe l’any, quan s’ha programat una exposició sobre les vint-i-una trobades que s’han organitzat en l’Alt Palància, començant per Bejis l’any 1996 i acabant amb Viver, amfitriona de la de 2018.

L’exposició s’inaugurarà el pròxim dissabte 17 de novembre en la localitat de Navajas. La Unió Artística Musical de la localitat és l’encarregada d’acollir aquest recorregut històric musical que tan bons records sempre deixen entre aquelles societats, que any rere any, participen en eixe dia de cordialitat entre músics i aficionats a la música.

Serà a partir de les 12:00 hores en el Teleclub, i a la mateixa acudiran directives i músics de les catorze Societats Musicals. S’ha convidat a alcaldes i regidors de cultura, al president de la Mancomunitat de l’Alt Palancia i al president i diputat de cultura de la Diputació de Castelló.

La mostra comptarà amb cartelleria, corbatins, fotografies, records on es repassaran les vint-i-una Trobades Comarcals que s’han organitzat en l’Alt Palancia i estarà oberta els dies 17, 18, 24 i 25 de novembre.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías