Search
Close this search box.

La Unió Musical Santa Cecilia de Castellar-Oliveral i l’Agrupació Musical de Massarrojos participen en el cicle Cultura als Barris

Els concerts de música de banda del cicle Cultura als barris que organitza l’Ajuntament de València tornen diumenge que ve 21 d’octubre. Al matí a les 12h la banda de la Unió Musical Santa Cecilia de Castellar-Oliveral actuarà en el barri de Monteolivete sota la direcció de Joan Carles Alonso Campos.

Per la seua banda, a les 17:30h l’Agrupació Musical de Massarrojos oferirà un concert en el barri d’Aiora dirigida per Idelfonso Martos Carretero. En el programa obres de Josep Ros, Saül Gómez, Hugo Chinesta, Jacob de Haan, Nicola Piovani, Leonard Bernstein i José Serrano.

Estes actuacions formen part dels 21 concerts que inclou aquest cicle. La resta d’actuacions tindran lloc als barris de Sant Marcel·lí, Benicalap, Campanar, Trinitat, Malilla, Torrefiel, la Llum, Cabanyal-Canyamelar i Malva-rosa.

Com que des de l’Ajuntament s’ha volgut implicar als agents culturals locals, no podia faltar la música de banda ja que, en paraules de la regidora de Cultura, Glòria Tello, calia donar suport a estes entitats musicals en reconeixement a la seua tasca artística i social.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías