Search
Close this search box.

Les Bandes Joves de la Nova d’Alcoi i l’Ateneu de Cocentaina seran les protagonistes del III Festival de Bandes Joves Fira de Tots Sants

La Banda Jove de la Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebrarà el proper dissabte, dia 27 d’octubre de 2018 a les 18.30h al Centre Cultural El Teular la III Edició del Festival de Bandes Joves Fira de Tots Sants. Com cada any, el festival musical compta amb una banda jove convidada i aquest any serà la Banda Jove de la Societat Musical Nova d’Alcoi. El públic assistent podrà gaudir de la millor música feta pels més menuts amb un programa molt treballat amb bandes sonores i música festera.

L’encarregada d’encetar el concert serà la formació musical alcoiana amb el seu director al capdavant, Jesús Fuertes García. Començaran interpretant el pasdoble Alma Española del compositor Camilo Pérez Laporta, seguidament podrà escoltar-se la peça Caveman del compositor valencià Xavier Zamorano i la marxa mora Rahtsi d’Enrique Ródenas, músic de la Nova d’Alcoi. Acabaran la seua actuació amb l’obra Day and night de Xavier Zamorano també i la peça Disney film favorite amb arranjaments de Johnnie Vinson que ens faran recordar les pel·lícules més famoses de Disney.

En la segona part serà el torn de la Banda Jove de la Societat Ateneu Musical de Cocentaina baix la batuta del seu director Joan Soler Sellés. Començaran fent sonar el pasoble Luis Sáez del mestre contestà José Insa Martinez. Tot seguit interpretaran El Ciclo de la vida de la famosa pel·lícula de Disney “El Rey León” i també la banda sonora del film “Jurassic Park”. Per finalitzar, el concert tancarà amb les notes de l’obra A Medieval Suite del compositor André Waignein que ens traslladarà a l’època medieval.

Aquest concert serà el segon que la banda jove de l’Ateneu fa en poc temps ja que el passat 30 de setembre també va participar en el Concert A2BANDES juntament amb la banda jove de la Nova d’Alcoi a l’emblemàtic Salón Rotonda de “El Círculo Industrial” d’Alcoi. Un concert emmarcat en la campanya “Al voltant de la música, l’esperit d’un poble. 600 anys. Tots a una veu” per celebrar el 600 aniversari de la Generalitat Valenciana.

Amb aquest Festival de Bandes Joves Fira de Tots Sants es tancarien els concerts d’intercanvi que ambdues bandes joves, la de la Societat Musical Nova d’Alcoi i la de l’Ateneu Musical de Cocentaina, han realitzat i que tan beneficiós ha resultat per als músics que estan formant-se. Els més joves de les formacions musicals han pogut gaudir i enriquir-se de noves experiències així com de l’oportunitat de poder tocar en distints llocs, fer amics i créixer musical i personalment fent música.

Més concerts

La banda jove de l’Ateneu Musical de Cocentaina també prepara els actes de Santa Cecília que amb tanta il·lusió esperen tots i cadascun dels músics i és que la banda jove oferirà un concert, juntament amb l’Ateneu Musical, en honor a Santa Cecília, patrona dels músics.

Aquesta cita musical, dins dels actes de la festivitat a la patrona, tindrà lloc el dia 24 de novembre al Centre Cultural El Teular i serà un esdeveniment molt important ja que, ambdues formacions presentaran els nous membres que passaran a formar part de la família de l’Ateneu.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías