La Unió Musical de Moncada participarà en les Nits Toledanes

La Unió Musical de Moncada participarà el pròxim dissabte 21 d’abril en les Nits Toledanes. La banda titular actuarà a les 23:00 hores en la Plaça de l’Ajuntament de Toledo, donant a conèixer la música valenciana entre els assistents.

Per primera vegada una banda de València actuarà en aquest espectacle cultural que té una durada de dos dies (divendres i dissabte), on hi ha espectacles de carrer, música, obertures extraordinàries de museus, etc. Un programa que ofereix 70 activitats culturals i artístiques en 50 espais del casc històric de Toledo.

Sens dubte, totes les persones que integren la Unió Musical de Moncada estan molt contentes i emocionades de poder oferir un concert, on la música valenciana és la protagonista fóra del territori valencià. La banda, oferirà als assistents els pasdobles, El Fallero, L’entrà a la murta, Sisco, Caballeros de Navarra, 30 Aniversari, Moncada i Valencia. Oferint un repertori de la festa fallera i mora i cristiana, d’una banda, i per un altra banda, contaran una breu història de la Unió Musical i de la localitat, Moncada, per a finalitzar amb el pasdoble Valencia, com a tancament a aquesta primera part.

En la segona part, picada d’ullet a Toledo amb la interpretació del pasdoble Evocación del compositor toledà Emilio Cebrián Ruiz, i per a acabar com a obra principal The Odyssey (simfonia nº 2) de Robert W. Smith, dirigides pel seu director D. Vicente Roig Gimeno.

Unió Musical de Montcada

Es constitueix com a Societat Musical al mes de juny de 1980. La Unió Musical de Moncada ha estat dirigida per: D. Vicente Herrera, D. Vicente Aloy, D. Jose Manuel Palau, D. Mario Vallés, D. José Rico, D. Alfonso Soler, D. Vicente Barases Jabaloyas i D. José Salvador González Moreno.

Compta amb una escola de educands a la qual acudeixen més de 120 alumnes des de 3 anys, i en els últims anys, també s’han incorporat a la mateixa un nombre important d’alumnes adults.

En elles s’han format nombrosos músics professionals, així com directors de banda i orquestra.

Actualment la societat compta amb una banda simfònica amb una plantilla de 50 músics, una “jove banda” (JOBUMM) de 30 músics, una banda infantil “la bandeta” i tres cors, infantil, juvenil i adults, així com un grup de ball i un ensemble de guitarres.

Actualment la banda titular està dirigida per D. Vicent Roig Gimeno.

Documentació

Descarrega el programa de “De plaça en plaça”. [JPG]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías