Search
Close this search box.

La Unió Musical de Moncada participarà en les Nits Toledanes

La Unió Musical de Moncada participarà el pròxim dissabte 21 d’abril en les Nits Toledanes. La banda titular actuarà a les 23:00 hores en la Plaça de l’Ajuntament de Toledo, donant a conèixer la música valenciana entre els assistents.

Per primera vegada una banda de València actuarà en aquest espectacle cultural que té una durada de dos dies (divendres i dissabte), on hi ha espectacles de carrer, música, obertures extraordinàries de museus, etc. Un programa que ofereix 70 activitats culturals i artístiques en 50 espais del casc històric de Toledo.

Sens dubte, totes les persones que integren la Unió Musical de Moncada estan molt contentes i emocionades de poder oferir un concert, on la música valenciana és la protagonista fóra del territori valencià. La banda, oferirà als assistents els pasdobles, El Fallero, L’entrà a la murta, Sisco, Caballeros de Navarra, 30 Aniversari, Moncada i Valencia. Oferint un repertori de la festa fallera i mora i cristiana, d’una banda, i per un altra banda, contaran una breu història de la Unió Musical i de la localitat, Moncada, per a finalitzar amb el pasdoble Valencia, com a tancament a aquesta primera part.

En la segona part, picada d’ullet a Toledo amb la interpretació del pasdoble Evocación del compositor toledà Emilio Cebrián Ruiz, i per a acabar com a obra principal The Odyssey (simfonia nº 2) de Robert W. Smith, dirigides pel seu director D. Vicente Roig Gimeno.

Unió Musical de Montcada

Es constitueix com a Societat Musical al mes de juny de 1980. La Unió Musical de Moncada ha estat dirigida per: D. Vicente Herrera, D. Vicente Aloy, D. Jose Manuel Palau, D. Mario Vallés, D. José Rico, D. Alfonso Soler, D. Vicente Barases Jabaloyas i D. José Salvador González Moreno.

Compta amb una escola de educands a la qual acudeixen més de 120 alumnes des de 3 anys, i en els últims anys, també s’han incorporat a la mateixa un nombre important d’alumnes adults.

En elles s’han format nombrosos músics professionals, així com directors de banda i orquestra.

Actualment la societat compta amb una banda simfònica amb una plantilla de 50 músics, una “jove banda” (JOBUMM) de 30 músics, una banda infantil “la bandeta” i tres cors, infantil, juvenil i adults, així com un grup de ball i un ensemble de guitarres.

Actualment la banda titular està dirigida per D. Vicent Roig Gimeno.

Documentació

Descarrega el programa de “De plaça en plaça”. [JPG]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías