Search
Close this search box.

El XIX Seminari Internacional de Jazz del Palau de la Música inclou el II Concurs Jazz Jove i concerts familiars

El Palau de la Música de València presenta la XIX edició del Seminari Internacional de Jazz, que oferix una gran diversitat de propostes educatives i de concerts per a tots els públics. El seminari, que està organitzat per l’auditori valencià amb la col·laboració del col·lectiu Sedajazz, es desenvoluparà els pròxims dies 10 al 13 de l’actual mes de juliol.

La regidora de Cultura i presidenta de Palau, Glòria Tello, ha valorat molt positivament les aportacions d’este Seminari al XXII Festival de Jazz, ja que inclou una programació “que reunix grans i prestigiosos músics internacionals, que complementen i participen en el cartell del nostre festival“. Així mateix, ha afirmat Tello, “estén el nostre cicle Menut Palau als mesos d’estiu, amb propostes que estan protagonitzades per joves músics, i que estan dissenyades per a les famílies”. Es tracta dels concerts Jazzeant amb Xiquets, el 7 de juliol a les 12:00 hores; i el concert de la Sedajazz Kids Band, el 14 de juliol també a les 12:00 hores.

A més de classes d’instrument, màster classes, conjunts instrumentals, jam sessions, tallers i les activitats per a xiquetes i xiquets, també se celebrarà la segona edició del Concurs Jazz Jove, que compta amb la col·laboració de la SGAE, i que pretén promocionar els joves talents. En ell participaran grups procedents de diferents ciutats d’Espanya.

El Seminari Internacional de Música se celebra amb el lema ‘Viure la música de manera intensiva’, i convertirà el Palau en un important fòrum de trobada on gaudir aprenent i compartint experiències. Enguany comptarà amb la presència de grans músics del panorama jazzístic internacional, com ara Peter Bernstein, Chriss Cheeck, Roberto Gatto, Dee Jay Foster, Thaïs Morell, Eva Romero, Voro Garcia, Vicente Macián, Carlos Martin, Alberto Palau i Llatí; el taller de jazz per a xiquets estarà dirigit per Moisés Bautista.

Així mateix, s’ha programat un concert a càrrec del trompetista valencià Voro García, dins del XXII Festival de Jazz, que presentarà el pròxim 12 de juliol i en formació de quintet, el seu nou treball, en el qual participen professors del seminari. Les activitats conclouran el dia 13 amb el concert Festival Final del Seminari, a les 18.30 hores amb entrada lliure.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías