Search
Close this search box.

El 26 de març comença el Cicle de Concerts CaixaBank de Música de Cambra de la Comunitat Valenciana en l’Alqueria Julià – Casa de la Música

L’Alqueria Julià – Casa de la Música, seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana acollirà, a partir del dissabte 26 de març, el ‘Cicle de Concerts CaixaBank de Música de Cambra de les Societats Musicals’, organitzat per CaixaBank, l’Institut Valencià de Cultura y la pròpia Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

La campanya de concerts consisteix en la realització de 6 concerts de grups de cambra, formats per una plantilla d’entre 4 i 10 músics, per part de 6 Societats Musicals federades.

El prime concert serà realitzat per la BIG BAND de la ASSOCIACIÓ UNIÓ MUSICAL SANT JOSEP DE CALASSANÇ DE CASTELLÓ DE LA PLANA el dissabte 26 de març a les 12:00 del matí en l’Alqueria Julià – Casa de la Música.

El 2 de abril arribarà el torn del Quintet de Saxos del Ateneu Musical de Sueca, el 9 de abril actuarà el Grup de Corda de la Societat Musical L’Artesana de Catarroja, el 30 de abril arribarà el torn de l’ Esemble de Clarinets “Entrecañas” de la Sociedad Unión Musical y Artística de Sax, el 14 de maigGrups de vents de la Sociedad Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera y finalitzarà el cicle el 21 de maig el Quintet de Trompetes de la Societat Unió Musical Santa Cecilia de Guadassuar.

Podeu sol·licitar la vostra entrada gratuïta en el següent link: https://forms.gle/HrQwiceXQi8A8Msz6

WhatsApp Image 2022 03 23 at 10.27.23 AM

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías