Search
Close this search box.

La campanya Circuit Concerts de la CESM porta la música de les Societats Musicals a tota Espanya

La campanya Circuit Concerts de la Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM) amb el suport de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) permet portar la música de les societats musicals fora de la Comunitat Valenciana, integrant-la al Circuit Nacional de Música de cambra de la CESM i compartir escenari amb altres agrupacions de diversa tipologia com ara quartets, quintets o ensembles, procedents de tota Espanya.

Campanya Circuit Concerts

La campanya Circuit Concerts promociona grups de càmera i instrumentals en diversos auditoris de la Comunitat Valenciana i la resta d’Espanya. Amb aquesta iniciativa, els músics amateurs de societats musicals tenen l’oportunitat de formar part d’un circuit en el qual podran mostrar la qualitat que atresoren en conjunts de xicotet format.

Aquest projecte impulsa a joves talents i ajuda a visualitzar la diversitat de l’oferta cultural i artística de les societats musicals. L’objectiu és programar de forma estable en sales i auditoris en els quals aquests grups seran uns ambaixadors i una mostra del fruit de l’educació musical a la Comunitat Valenciana.

Els músics de les formacions són joves amb estudis de grau mitjà i superior que, en molts casos, són professors de música, han realitzat cursos de perfeccionament i tenen experiència, primer en la seua societat musical i després en el grup instrumental on interpreten un repertori divers: clàssic, pop, jazz, swing, latin…

Primers concerts

El tradicional Porrat de Sant Blai que anualment se celebra a Potries comptarà aquest 2018 amb una sèrie de concerts pertanyents al Circuit Nacional de Música de Cambra i al Circuit de Concerts.

Els concerts tindran lloc el dissabte 3 i diumenge 4 de febrer en horari de matí i vesprada, i estaran protagonitzats per agrupacions provinents de la Federació Catalana de Societats Musicals, l’Associació Musical Moteña de Mota del Cuervo (Conca), l’Agrupació Musical La Primitiva de Pozo Cañada (Albacete), i la FSMCV.

musica

Consulta més informació sobre aquests concerts a la notícia: Concerts de música de cambra en el Porrat de Sant Blai de Potries 2018

Compartir:

Últimas noticias

Categorías