Search
Close this search box.

Sopar-Xarrada “Nutrició musical o l’alimentació adequada”

T’has plantejat alguna vegada què és millor menjar abans d’un concert? Coneixes el paper preventiu de l’alimentació en la prevenció de malalties com la tendinitis o els problemes articulars? Menjar olives inflama la llengua? Prendre làctics abans d’una actuació incrementa la salivació? La conferència de Marcos Plaza respondrà a estes preguntes i moltes altres i ens ajudarà a conèixer millor els patrons bàsics de l’alimentació saludable i aplicar-los a la nostra vida com a músics professionals o amateurs.

Porta el teu entrepà i aprofita per conèixer si el teu menú és saludable! (La conferència acabarà abans de l’assaig de la banda titular.)

Conferència a càrrec de Marcos Plaza Camacho

Marcos Plaza Camacho és graduat en Farmàcia i en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de València, així com Titulat Superior en Música en l’especialitat d’interpretació d’oboè pel Conservatori Superior de Castelló Salvador Seguí i Màster Oficial en Investigació i Ús Racional del Medicament. En els últims anys ha realitzat xarrades sobre alimentació saludable aplicada a diferents etapes de la vida, així com a col·lectius determinats, com ara en xiquets, adolescents, dones, lactants o músics.

 

Localització: Espai Musical de la Societat Musical L’Artística Manisense
Passeig Guillermo de Osma, 3
Manises

Compartir:

Últimas noticias

Categorías