Search
Close this search box.

El pianista Daniel Iborra guanya el Concurs de Composició Didàctica d’Alacant amb ‘Llunes’, una obra que mira a les estreles

Una partitura que uneix música, docència i astronomia. Això és Llunes, l’obra del pianista alacantí Daniel Iborra Pellín que ha captivat al jurat del VIII Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant per a Bandes de Música 2022. La peça combina les passions de l’autor, també la ciència, on el guanyador del premi compta amb diverses publicacions nacionals i internacionals.

El concurs organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, amb el patrocini de la Diputació d’Alacant, tindrà un epíleg durant el pròxim Festival Música i Família. Allí, la partitura de Llunes serà interpretada per les bandes juvenils de les societats musicals que participen en el certamen.

Sobre l’autor

Daniel Iborra Pellín (1981) és un pianista nascut i format a Alacant. Va compondre la seua primera obra, un rondó per a trio de cordes, quan tenia 12 anys. Durant la seua trajectòria ha obtingut reconeixement internacional amb el Primer Premi del concurs New Voices for Young Flutists dels Estats Units (2022), així com el Premi del Públic i Segon Premi del concurs de composició per a dolçaina i piano Vila d’Ondara (2021). Mestre d’educació primària per la Universitat d’Alacant, actualment es dedica a la docència i és membre de l’Escola de Composició Ferrer Ferrán.

uploads

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías