Search
Close this search box.

37é Concurs Internacional de Piano “Delia Steinberg” del 23 al 27 d’abril de 2018

La 37éna edició del Concurs Internacional de Piano Delia Steinberg, que es desenvoluparà enguany des del dilluns 23 fins al divendres 27 d’abril al Teatre Victoria de Madrid, ja ha obert el termini d’inscripcions.

Serà el mateix dilluns 23 a les 19h quan s’inaugure el concurs amb un concert del pianista i membre del jurat Michael Davidov i, posteriorment, es donarà pas al sorteig públic de l’ordre de participació per a les proves, que donaran començament l’endemà, dimarts 24 d’abril. La prova final, d’accés lliure i gratuïta, es desenvoluparà el divendres, 27 d’abril, a partir de les 16h.

Com és tradició en aquest concurs, després de la final i l’anunci dels guanyadors, es convidarà als assistents a una àgape, on els concursants tindran l’oportunitat de parlar personalment amb el jurat sobre les seues proves. Es tracta d’un certamen on l’atractiu fonamental per als participants no resideix tant en la quantia dels seus premis com en la indiscutible qualitat dels quals aconsegueixen alçar-se com a guanyadors.

Inscripció

Podran inscriure’s en aquest concurs, pianistes de qualsevol nacionalitat, entre 18 i 30 anys complits a la data de l’inici del concurs, que no hagen obtingut el primer premi d’aquest concurs en edicions anteriors.

El termini d’inscripció queda obert des de la data d’aquesta convocatòria fins al 3 d’abril de 2018 inclusivament i es realitzarà enviant el formulari d’inscripció a través de la pàgina web del concurs.

Premis

– Primer premi: 5.000€ i diploma
– Segon premi: 2.000€ i diploma
– Tercer premi: 1.000€ i diploma
– Diploma de finalista

El jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis.

Documentació

Consulta les Bases del concurs.
Accedeix al formulari d’inscripció.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías