Search
Close this search box.

Daniel Gómez Asensio impartirà una Masterclass de Direcció al Centre Cultural de Cajicá (Colòmbia) convidat per Asodibandas

El director de Segorbe, Daniel Gómez Asensio, ha sigut convidat per l’Associació Nacional de Directors de Bandes Musicals (Asodibandas), a través de l’Institut Departamental de Cultura i Turisme de Cundinamarca (IDECUT), per a realitzar una Masterclass de Direcció al Centre Cultural de Cajicá (Colòmbia) el 17 de març de 2018.

Coneguda l’experiència de Daniel Gómez Asensio com a director guardonat al capdavant de diferents agrupacions, com a professor superior d’oboè i com a gestor musical, la Masterclass abordarà el paper del director en les bandes de música actuals des del triple perfil que li caracteritza (Intèrpret – Director – Gestor).

La classe també comptarà amb una part pràctica sobre “La tècnica de direcció com a mitjà de comunicació”, amb la participació de la Banda Simfònica Especial de Cajicá. El repertori a treballar estarà conformat per obres de Albéniz, Alfred Reed, Beethoven i Von Suppé, i estarà destinat a 8 alumnes actius i fins a 30 oients.

L’experiència està prevista que siga la primera d’una sèrie de col·laboracions més àmplies entre Daniel Gómez Asensio i Asodibandas.

Documentació

Programa, inscripció i informació del director. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías