Search
Close this search box.

L’Ajuntament de Torrent convoca ajudes a entitats sense ànim de lucre que realitzen activitats al municipi durant l’any 2019

El Butlletí Oficial de la Província de València publica l’anunci de l’Ajuntament de Torrent mitjançant el qual aquesta institució convoca ajudes destinades al desenvolupament d’activitats culturals d’interès general a la localitat durant l’any 2019.

Podran accedir totes aquelles associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre que realitzen activitats i projectes culturals dins de l’àmbit territorial mínim de la Ciutat de Torrent, que complementen o suplisquen les competències municipals en matèria cultural i estiguen registrades en el Registre Municipal d’Associacions de Torrent. No seran subvencionables les activitats la finalitat de les quals siga únicament lúdica o festiva.

El termini per a inscriure’s a la convocatòria finalitza el 20 de setembre de 2019.

La sol·licituds es presentaran telemàticament. L’òrgan competent per a la resolució serà la Regidoria d’Àrea de Govern de Cultura i Esport, de l’Ajuntament de Torrent.

Consulta tota la informació a les bases.

Documentació

Descarrega l’anunci de la convocatòria.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías