Search
Close this search box.

Redovà convoca el seu II Concurs Nacional de Composició de Pasdobles «Villa de Redován»

L’Ajuntament de Redován, amb la col·laboració de la Unión Musical de Redován, convoca el II Concurs Nacional de Pasdobles “Villa de Redován” per a fomentar el patrimoni musical espanyol amb aquest tipus de composicions que formen part de la tradició, i amb l’objectiu de donar a conéixer a nous compositors i les seues creacions.

Les composicions hauran de ser pasdobles originals i inèdits, entenent-se com a tals aquells de nova creació, que no siguen còpia, modificació o versió d’uns altres ja existents, i que no hagen sigut difosos per cap mitjà de comunicació, ni editats per cap segell discogràfic o editorial. Tampoc podran haver sigut interpretats per cap orquestra, banda o qualsevol altre tipus d’agrupació.

Les composicions seguiran l’estructura i forma de la modalitat de pasdoble de concert, sense text literari o veu o instrument solista. A més, hauran d’acollir-se a la plantilla per a la banda de música que es detalla en l’Annex II que pot trobar-se en el document enllaçat al final d’aquesta notícia.

El termini de presentació finalitza el 30 de setembre de 2019 a les 14.00 hores.

El pasdoble guanyador portarà el nom de “Unión Musical de Redován 30º aniversario” amb motiu del compliment d’aquesta efemèride enguany.

El concert on es disputarà la final se celebrarà el 30 de novembre de 2019 a la Casa de la Música “Antonio Ibáñez Serrano” de Redován. Serà un concert on s’interpretaran els quatre pasdobles finalistes i es procedirà al lliurament de premis. Les obres finalistes seran interpretades per la Unión Musical de Redován. L’organització es reserva la possibilitat de modificar el dia de la final en cas de necessitat.

S’entregaran 4 premis i un Esment d’honor:

– 1r premi: 1.000€ i diploma acreditatiu;
– 2n premi: 500€ i diploma acreditatiu;
– 3r premi: Diploma acreditatiu;
– 4t premi: Diploma acreditatiu;
– Esment d’honor que atorgaran els membres de la UMR al pasdoble que més els haja agradat.

Consulta les bases completes en el document enllaçat a continuació.

Documentació

Descarrega les bases i annexos de la convocatòria [PDF].

Compartir:

Últimas noticias

Categorías