Search
Close this search box.

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida convoca un concurs per a l’Himne del 25é aniversari

Al maig de 2020 tindrà lloc la 25ena Festa de Moros i Cristians de Lleida, i per aquest motiu l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de la ciutat ha programat diversos actes que conmemoraran el quart de segle de vida.

Un d’aquests actes serà el pregó i concert per aquesta efemèride, en el que s’estrenarà l’himne dels 25 anys. És per això que l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida convoca un concurs per proveir del que serà l’Himne del 25é aniversari.

La data límit de presentació d’obres serà a les 20:00 hores del dia 15 de gener de 2020, i es consideraran vàlides aquelles obres remeses per correu on es puga verificar el seu enviament en aquesta data o anterior a la data límit expressada en les bases.

La documentació s’enviarà certificada a: Associació de la festa de Moros i Cristians de Lleida. Carrer Panera, 1 – 25002 Lleida, o dipositar-les a la mateixa seu de l’Associació, al carrer Panera, 1 de Lleida.

La decisió del jurat es farà pública el dia del Pregó – Concert del 25é aniversari de la Festa de Moros i Cristians de Lleida (abril de 2020). Es convidaran a tots els autors dels himnes presentats al concurs però els autors dels dos himnes finalistes tindran l’obligatorietat d’assistir a aquest acte per a recollir el premi. S’estableix un premi únic de 3.500 euros.

Per a resoldre qualsevol tipus de dubte es podran posar en contacte amb l’organització mitjançant la següent direcció de correu electrònic: miclleida@miclleida.org

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías