Search
Close this search box.

L’Ajuntament d’Algar de Palància convoca el Concurs de Composició de Marxes de Processó

L’Ajuntament d’Algar de Palància convoca el Concurs de Composició de Marxes de Processó amb motiu del 800 aniversari de la fundació de l’Ordre Mercedària.

L’obra a presentar haurà d’estar dedicada a “Nostra Senyora de la Mercé – 800 aniversari de L’Ordre Mercedària” i ser una marxa de processó d’estètica i durada lliures però amb arranjament a la plantilla per a Banda de Música que es detalla en l’annex de les bases que podeu trobar al final de la notícia.

La recepció d’obres finalitzarà el 30 de juny de 2018. Les mateixes hauran de remetre’s per correu postal, personalment o per missatgeria a la següent adreça: Ajuntament d’Algar de Palància – Concurs de composició de marxes processionals – Plaça Castelló, 1 – 46593 – Algar de Palància (València).

El concurs es desenvoluparà en dues fases, de les quals la primera es reserva per a efectuar la selecció entre les obres presentades, mentre que la segona fase es dedicarà a la final del concurs amb un concert públic el 2 de setembre en l’Auditori Municipal “Joaquín Rodrigo” en el qual la banda de música local interpretarà les marxes finalistes, es proclamarà la fallada prèvia votació popular, i es lliurarà el premi.

S’estableix un premi de 750€ que estarà subjecte a les retencions tributàries legalment establides.

Documentació

Bases del concurs. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías