Search
Close this search box.

El diumenge 15 d’abril continuen els concerts de “Bandes a Les Arts” amb “La Paz” de Sant Joan d’Alacant i “L’Aurora” d’Albatera

El Cicle “Bandes a Les Arts” oferirà el seu segon concert aquest cap de setmana al Palau de Les Arts de València. La Societat Musical “La Paz” de Sant Joan d’Alacant i la Unió Musical “L’Aurora” d’Albàtera seran les protagonistes aquest diumenge 15 d’abril de 2018 a partir de les 10:00 hores.

L’entrada a tots els concerts del Cicle és gratuïta fins a completar la capacitat de la sala. Les entrades es recolliran el mateix dia del concert i en el moment d’accedir a la sala.

Bandes seleccionades

Les bandes que finalment van ser seleccionades i les dates en les que actuen són les següents:

25 de març de 2018

10:00h – Societat Musical La Lira Castellonera
12:30h – Associació Cultural Amics de la Música i la Dansa d’Oriola

15 d’abril de 2018

10:00h – Societat Musical “La Paz” de Sant Joan d’Alacant
12:30h – Societat Unió Musical “L’Aurora” d’Albatera

3 de juny de 2018

10:00h – Ateneu Musical i d’Ensenyament “Banda Primitiva” de Llíria
12:30h – Associació Música Jove de Benimaclet

Finalment, el segon concert de cada data tindrà lloc a les 12:30 hores i no a les 12 hores com es va anunciar inicialment per motius de logística i muntatge de percussió en el canvi de bandes.

Cicle “Bandes a Les Arts”

El Cicle “Bandes a Les Arts” permet la participació de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, de forma habitual i amb tots els drets, a la programació anual del Palau de Les Arts.

Per a participar, les Societats Musicals interessades havien d’adjuntar un projecte en el qual s’ha valorat tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori, coincidint amb els compositors programats en cartell corresponents a cada data de concert triada.

En la valoració de les propostes presentades s’ha tingut en compte, a més de l’esmentada integració del repertori dins del programa de Les Arts, factors com l’interès musical del repertori complet que es presenta, la innovació de la proposta o l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalitat, l’atenció a la discapacitat o l’atenció a col·lectius amb risc d’exclusió social.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías