Search
Close this search box.

Convocatòria de subvencions per a festivals, mostres o certàmens i programacions de música antiga i música clàssica 2019 de la Diputació de València

La Junta de Govern de la Diputació Provincial de València ha aprovat la convocatòria de concessió de subvencions per a festivals, mostres o certàmens i programacions de música antiga i música clàssica que tinguen lloc a 2019.

El termini de presentació de sol·licituds començarà el 10 d’abril i s’estendrà fins el 6 de maig de 2019.

Objecte de la convocatòria

Dues possibilitats:

1. Festivals, mostres o certàmens culturals, entesos com a projectes o esdeveniments culturals locals de caràcter específic, puntual, de competició o no, en els quals es preveja la realització d’almenys quatre activitats culturals dedicades a una o diverses manifestacions artístiques i que es desenvolupen en un període temporal determinat, que podran durar un o diversos dies, i s’emmarcaran en l’àmbit de les àrees de música (exceptuant la música de banda), arts escèniques (teatre, dansa, circ, etc.), arts plàstiques, cinematografia, animació lectora o cultura tradicional.

2. Programacions compostes per concerts de música antiga i/o música clàssica que hauran d’estar obligatòriament interpretats per orquestra, per grup o orquestra de cambra o per piano. La programació haurà d’incloure un mínim de quatre concerts. S’entén per música clàssica aquella associada a la tradició de música culta i acadèmica i, per música antiga, la música clàssica europea composta abans de 1750.

Destinataris

Podran acollir-se a aquestes ajudes:

1. Festivals, mostres o certàmens culturals: Els ajuntaments de la província de València amb població inferior a 100.000 habitants, segons establisca el Reial decret 1458/2018, de 14 de desembre, pel qual es declaren oficials les xifres de població resultants de la revisió del Padró Municipal referides a l’1 de gener de 2018 i les mancomunitats de municipis de la província de València. Queden excloses les entitats locals menors (EATIM).

2. Programacions compostes per concerts de música antiga i/o música clàssica: Els ajuntaments de la província de València amb població inferior 100.000 habitants, segons establisca el Reial decret 1458/2018, de 14 de desembre, pel qual es declaren oficials les xifres de població resultants de la revisió del Padró Municipal referides a l’1 de gener de 2018. Queden excloses les entitats locals menors (EATIM) i les mancomunitats de municipis de la província de València.

Documentació

Descarrega l’anunci de la convocatòria [PDF].

Compartir:

Últimas noticias

Categorías