Search
Close this search box.

La Diputació de València publica la convocatòria de subvencions per a projectes culturals intermunicipals 2019

La Diputació de València ha fet públic l’anunci de la convocatòria de subvencions per a projectes culturals intermunicipals corresponents a l’any 2019.

La convocatòria té com a objecte de subvenció la realització de projectes culturals en l’àmbit de les arts plàstiques, les arts escèniques, dansa, música, cinematografia, cultura tradicional i dinamització de biblioteques.

El termini de presentació de sol·licituds començarà el 10 d’abril i s’estendrà fins el 6 de maig de 2019.

Els beneficiaris que podran optar a aquesta subvenció són els ajuntaments de la província de València amb població inferior a 100.000 habitants, segons establisca el Reial decret 1458/2018, de 14 de desembre pel qual es declaren oficials les xifres de població resultants de la revisió del padró municipal referides a l’1 de gener de 2018. Queden expressament excloses d’aquesta convocatòria les mancomunitats i les entitats locals menors (EATIM).

Les activitats recollides en els projectes hauran de ser organitzades de forma conjunta per almenys tres municipis si es tracta d’arts plàstiques, i per part de cinc municipis en la resta d’àmbits (arts escèniques, dansa, música, cinematografia, cultura tradicional i dinamització de biblioteques), amb la finalitat de rendibilitzar els mateixos.

Documentació

Descarrega l’anunci de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías