Search
Close this search box.

Es convoquen les subvencions per a l’adquisició d’instruments per part de les societats musicals per al 2016

La Generalitat Valenciana ha publicat hui al Diari Oficial la convocatòria per sol·licitar subvencions destinades a la compra de nous instruments per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana. El termini per presentar les sol·licituds és de 15 dies naturals a comptar des de hui, data en la que s’han publicat les bases d’aquesta convocatòria.
Les societats musicals amb sede fiscal dins del territori de la Comunitat Valenciana que formen part de la Federació de Societats Musicals de la CV podran presentar les sol·licituds fins el 5 d’octubre del 2016.Beneficiaris: les associacions musicals constituides com a tals als registres legals corresponents, amb domicili fiscal dins dels límits de la Comunitat Valenciana i que formen part de la FMSCV. Tanmateix, hauran de justificar que poden aportar fins el 50% dels recursos econòmics necessaris per a l’adquisició d’instruments prevista.Termini per presentar les sol·licituds: fins el 5 d’octubre de 2016 Lloc de presentació de sol·licituds:

 • telemàticament a la seu electrónica de la Generalitat, PROP
 • per escrit, dirigides a CulturArts, en:
  • la seu de CulturArts, Plaça Viriato, s/n, 46001, Valencia
  • la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura y Esport, Avda. Campanar 32, 46015, València
  • direcció territorial d’Educació, Investigació, Cultura y Esport d’Alacant, C/ Carratalá 47, 03007, Alacant
  • dirección territorial de Educación, Investigación, Cultura y Deporte de Castellón, Avda. del Mar 23, 12003, Castellón de la Plana
  • direcció territorial d’Educació, Investigació, Cultura y Esport de Castelló, Avda. del Mar 23, 12003, Castelló de la Plana

Els models de documentació que cal emplenar i aportar es troben als annexos de la convocatòria. Les bases completes de la convocatòria, així com un extracte de la mateixa, poden consultar-se al Diari Oficial de la Comunitat Valencia número 7878, publicat hui 21 de setembre del 2016.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías