Search
Close this search box.

FECOCOVA convoca el XVI Concurs de Composició “Paco Llácer” per a Cors de Veus Blanques

La Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), amb l’ànim de fomentar la composició d’obres per a cor i donar difusió al treball de compositors actuals, convoca el XVI Concurs de Composició “Paco Llácer” d’obres per a Cor de Veus Blanques (Infantil o Juvenil).

Les obres hauran de ser presentades personalment o per correu dirigides a la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana, C/Alta, 47-baix, 46003 – València. El termini de presentació de les obres finalitzarà el 21 de maig de 2018 a les 19:00 hores.

S’estableix un únic premi en metàl·lic de 2.000€ i trofeu. La fallada del jurat, que estarà integrat per persones de reconegut prestigi en l’àmbit músic-coral, serà inapel·lable tenint potestat per a declarar desert el premi.

Les obres hauran d’estar escrites a dues veus en el cas de cor infantil o tres veus en el cas de cor juvenil, i tindran una durada aproximada inferior a 5 minuts. A més, seran inèdites i no podran haver sigut interpretades anteriorment en públic ni premiades en cap altre concurs.

El text, escrit en qualsevol de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana, serà de lliure elecció.

Consulta les bases completes en el document adjunt a aquesta notícia.

Documentació

Descarrega les bases i el formulari d’inscripció del concurs. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías