Search
Close this search box.

La Unió Musical de Muro guanya la categoria Superior del certamen italià Flicorno d’Oro

La Unió Musical de Muro ha guanyat el primer premi a la categoria Superior del prestigiós certamen italià Flicorno d’Oro, celebrat el passat cap de setmana a Riva de Garda. Es tracta de la única banda valenciana que ha acudit a la 20na edició del prestigiós concurs de bandes on cada any acudeixen participants de tot arreu del món.

La representant de la Comunitat Valenciana a Itàlia, dirigida per Rafa García Vidal, va obtenir 90,71, quedant per davant de la banda de Suïssa Blasorchester der Jugendmusik Kreuzlingen. Amb aquesta puntuació, a més de guanyar en la seua categoria, la Unió Musical de Muro ha estat la quarta banda amb més punts d’entre totes les participants a les diferents categories, un total de 36 bandes.

La formació murera va interpretar com a obra lliure la composició del valencià Carlos Pellicer, Sequences for band. Com a obra obligatòria, interpretà Rapsodie, de Paul Gilson.

Aquest èxit es suma a d’altres recents com la victòria del Certamen Internacional de Bandes de València, l’any 2016, a la Primera Secció.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías