Search
Close this search box.

El Festival Spanish Brass Alzira convoca el V Concurs Internacional de Composició SBALZ

Ja està obert el termini de presentació d’obres per al V Concurs Internacional de Composició SBALZ, organitzat pel Festival Spanish Brass Alzira, amb la participació de l’Ajuntament d’Alzira i Spanish Brass.

El concurs té com a objectiu promoure la creació de Música Original per a Quintet de Metalls (2 trompetes, trompa, trombó i tuba) i fer créixer el repertori amb la finalitat de donar-li la major rellevància possible en el marc de la Música de cambra.

Les obres hauran d’ajustar-se a la següent temàtica: Micro Obertura. Aquest no és necessàriament el títol de la peça, sinó solament una indicació que es tractarà d’una obra de xicotet format amb la qual començar un concert.

Les obres poden ser enviades a l’oficina del festival fins a l’1 de juny de 2018. L’adreça de l’oficina és la següent: Spanish Brass, Ap. Correus 167, 46117 Bétera – Espanya.

La dotació econòmica dels premis (podent quedar desert algun dels premis, si la qualitat de les obres no compleix el nivell mínim exigit pel jurat del concurs) serà:
– Primer Premi: 750 €
– Segon Premi: 300 €

Més informació en: www.sbalz.com

Documentació

Descarrega les bases del concurs i formulari d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías