Search
Close this search box.

La FSMCV i Afín SGR col·laboraran per a avançar el cobrament de les subvencions a les Societats Musicals

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i Afín SGR, Societat de Garantia Recíproca de la Comunitat Valenciana, han signat un conveni de col·laboració per a facilitar l’avançament de les subvencions públiques a les Societats Musicals de la Comunitat mitjançant avals i ajuda en l’obtenció de finançament a baix cost.

Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, i Cristina Alemany, directora general d’Afín SGR, han rubricat aquest acord l’objectiu del qual és el de crear unes condicions apropiades per a la consolidació i el desenvolupament de les Societats Musicals, que han sigut declarades Bé d’Interés Cultural per la Generalitat Valenciana. A través d’aquesta acció, es podrà sol·licitar per a cada Societat Musical federada una línia d’accés a avals de fins a 75.000 euros per a l’avançament de subvencions, de fins a 500.000 euros per a aval financer per a inversions o circulant i de fins a 1.000.000 d’euros per a avals de garantia de compliment d’obres i serveis.

Les societats musicals valencianes necessiten un finançament estable. Les subvencions i altres pagaments arriben molts mesos després que les societats hagen realitzat la despesa. Aquesta forma de funcionar porta al fet que es tinguen necessitats de tresoreria importants. Aquest acord respon a aquesta necessitat i permetrà als nostres associats accedir a línies blanes de crèdit avalades per Afín SGR. Amb aquestos productes es poden solucionar els principals problemes amb els quals es troben els nostres associats en el seu dia a dia”, ha declarat Pedro Rodríguez, president de la FSMCV.

Juntament amb això, Cristina Alemany, directora general d’Afín SGR, s’ha mostrat “molt satisfeta amb l’acord i amb poder oferir unes condicions de finançament favorables perquè les societats musicals de la Comunitat continuen desenvolupant la seua labor sense problemes de tresoreria. En Afín som conscients del nostre paper com a facilitadors i dinamitzadors de l’economia i la societat valenciana i acords com el subscrit hui respon perfectament a la nostra comesa”.

A través d’aquest conveni les Societats Musicals tindran accés a un assessorament directe i a les diferents opcions d’avals per a finançament que ofereix Afín SGR amb la finalitat de disposar de la liquiditat que necessiten per a fer front als seus diferents pagaments.

Pel que fa a les ajudes públiques concedides en 2018, des de la FSMCV s’ha informat que a l’abril de 2019 les Societats Musicals han cobrat ja dues de les més importants que són les corresponents a les campanyes d’intercanvis musicals de 2018 i a les escoles de música del curs passat. La campanya d’intercanvis musicals està dotada amb 1.550.000 euros i la d’ajudes a les escoles de música amb 9.377.276 euros i són fonamentals per al desenvolupament de la labor d’aquestes entitats.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías