Search
Close this search box.

Convocat el I Concurs de Pasdobles de la Unió Musical de Llanera de Ranes 2019

La Unió Musical de Llanera de Ranes organitza un concurs de pasdobles que celebra la seua primera edició enguany i que està obert a compositors de qualsevol edat i nacionalitat.

Les composicions hauran de ser pasdobles originals i inèdits, entenent-se com a tals aquells que siguen de nova creació, que no siguen còpia, modificació o versió d’altres existents, i que no hagen sigut difosos per cap mitjà de comunicació, ni editats per cap segell discogràfic ni editorial, i sense que hagen sigut confiats anteriorment per a la seua interpretació a cap orquestra o banda. Es valorarà que la peça siga adequada per a interpretar-se tant en concert com en cercaviles. Així doncs, s’aconsella que siga un pasdoble apte per a desfilar.

El termini de presentació de les composicions finalitzarà a les 15.00 hores del dia 30 de setembre de 2019.

Les obres s’enviaran a:

Ajuntament de Llanera de Ranes.
C/ Crist núm. 1
46814 – Llanera de Ranes

Per a qualsevol aclariment:

uniomusicalllanera@fsmcv.org
605850347

Serà funció del jurat seleccionar les cinc millors composicions entre totes les presentades. Aquestos cinc pasdobles triats seran interpretats per la Unió Musical Llanera de Ranes durant el concert públic que se celebrarà el dissabte dia 21 de desembre de 2019.

Premis

– Premi U.M. Llanera de Ranes: El pasdoble guanyador d’aquest premi passarà a dir-se Unió Musical Llanera de Ranes, i estarà dotat amb 1.200 € i diploma.
– Premi Pirotècnia Valenciana: El pasdoble guanyador d’aquest premi passarà a dir-se Pirotècnia Valenciana, i estarà dotat amb 200 € i diploma.
– Premi Gómez Grau: El pasdoble passarà a dir-se Gómez Grau, dotat amb 200 € i diploma.

Documentació

Descarrega les bases completes amb el full d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías