Search
Close this search box.

Màster class de clarinet amb David van Maele gràcies a la Unión Musical Torrevejense

La Unión Musical Torrevejense organitza una màster class amb el prestigiós clarinetista belga David van Maele els pròxims dies 18 i 19 de setembre en el Palau de la Música de Torrevieja.

El termini d’inscripció per als interessats a assistir al curs finalitza el dia 13 de setembre.

Horari i funcionament

Dimecres 18 i dijous 19 de setembre de 2019, de 16:00h a 20:00h.

– ALUMNES ACTIUS: Els alumnes actius rebran almenys una classe individual amb David van Maele. Així mateix podran participaran en el treball conjunt determinat pel professor. Places limitades.

– ALUMNES OÏDORS: Els alumnes oïdors podran assistir a totes les classes impartides en aquesta màster class.

Dirigit a alumnat de tots els nivells.

Matrícula

El preu del curs és el següent:

– ALUMNES ACTIUS: 60 € (Places limitades)
– ALUMNES OÏDORS: 20€
– ALUMNES I MEMBRES DE LA UNIÓN MUSICAL TORREVEJENSE: Gratuït

Número de compte: ES26 3005 0024 7111 3895 5321

Per a formalitzar la matrícula s’enviarà un correu electrònic a la direcció unionmusicaltorrevejense@gmail.com adjuntant la següent informació:

– Comprovant bancari de l’ingrés de la matrícula.
– Nom i cognoms.
– Telèfon de contacte.

Els alumnes seran admesos per ordre de matriculació.

A aquelles sol·licituds que no obtinguen plaça els serà retornat l’import íntegre de la matricula.

David van Maele

David van Maele (1975, Gant) és un dels clarinetistes més brillants del panorama internacional. Desenvolupa la seua formació amb les principals figures del clarinet a Bèlgica, com Franky Sarrazijn, Geert Defauw o Eddy Vanoosthuyse.

Des de l’any 2001, David és membre de la Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen, Real Banda Simfònica dels Guies Belgues, una de les millors orquestres de vent del món, on ocupa la posició de requint solista. A més, des de 1999 és professor de clarinet en l’Acadèmia de Música de Tielt, i entre 2001 i 2008 va ser professor convidat per a clarinet en Si bemoll i Mi bemoll en el Conservatori Superior de Música de Gant.

Col·labora assíduament amb diverses orquestres simfòniques i conjunts com la Antwerp Symphony Orchestra, Filharmònica de Brussel·les, Òpera Flamenca, Il Novecento i l’Orquestra Nacional de Bèlgica.

David van Maele toca amb els clarinets professionals Selmer.

En 2017 encarrega el III Concert per a clarinet Bb/Eb al compositor alacantí Óscar Navarro, una obra pionera per alternar l’ús de tots dos clarinets, en els quals David és especialista. L’estrena mundial de l’obra, en la seua versió original per a orquestra simfònica, va tindre lloc a les sales de concerts d’Alacant i Torrevieja. Poc més tard s’estrenava la versió per a banda simfònica a càrrec de la Música Real dels Guies Belgues. El III Concert per a clarinet es va presentar al públic estatunidenc el 20 d’octubre, en col·laboració amb l’Orquestra Simfònica de Downey i va rebre, igual que l’estrena mundial a Espanya, una gran ovació. El pròxim 28 de setembre a l’Auditori Internacional de Torrevieja tindrà lloc l’estrena a Espanya de la versió per a banda simfònica, a càrrec del mateix David van Maele i la Unión Musical Torrevejense.

Documentació

Descarrega el fullet informatiu. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías