Search
Close this search box.

III CONCURS DE COMPOSICIÓ PER A BANDA SIMFÒNICA ARTURO BALAGUER “EL DE CANYA”.

Anunci de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona sobre la convocatòria de subvencions destinades a Convocatòria III edició del concurs de composició per a Banda Simfònica Arturo Balaguer “El de Canya”.

OBJECTE
L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona convoca la tercera edició del Concurs de Composició per a Banda Simfònica ARTURO BALAGUER «el de Canya». D’aquesta manera, es pretén fomentar i difondre la cultura musical a través de la música de banda, tan arrelada a la cultura del nostre poble.
Les composicions han de ser originals i inèdites, no s’han d’haver presentat en altres concursos i no han d’implicar, en tot o en part, còpia o plagi de composicions pròpies o altres artistes o bandes.

PARTICIPANTS
Podran concórrer al concurs totes les persones majors d’edat, de qualsevol nacionalitat.

PREMI
S’estableix un premi únic i indivisible amb una dotació econòmica de 5.000 € bruts, al qual s’aplicarà la retenció corresponent de l’IRPF.

TERMINI I LLOC DE PRESENTACIÓ
El termini de presentació dels treballs serà del 17 de juliol de 2023 al 2 d’octubre de 2023.

Les obres hauran de ser remeses per correu postal, per servei de missatgeria, o per lliurament personal a l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona (Regidoria de Música), situat en l’avinguda de Colón, 93 (461859) de La Pobla de Vallbona (València). En el sobre cal indicar el nom del
Concurs de Composició per a Banda Simfònica ARTURO BALAGUER «el de Canya».

Seran acceptades totes les obres que siguen rebudes en aquestes dependències abans de les 23.59 hores del 2 d’octubre de 2023.

Més informació en el següent enllaç: https://drive.google.com/drive/folders

Compartir:

Últimas noticias

Categorías