Search
Close this search box.

La Unió Musical i Artística de Sax manté obert el termini de matrícula per a la seua escola de música fins al 30 de juny

L’Escola d’Educands de la Societat Unió Musical i Artística de Sax obri el termini de matrícula del pròxim curs 2023-2024 per al nou alumnat, perquè podrà realitzar-se fins al divendres 30 de juny.

Tota la informació necessària per a fer la matrícula es troba en la nostra pàgina web (www.unionmusicalsax.es) on a més, es podrà completar el formulari de matrícula.

Per a més informació, poden acudir de manera presencial a la seu de la Unió Musical i Artística de Sax els dilluns i dimecres d’11.00 hores a 13.00 hores i els divendres de 18.30 hores a 19.30 hores, escriure un email a info@unionmusicalsax.es o posar-se en contacte mitjançant el telèfon 687467365.

De cara al curs 2023-2024 els programes oferits a l’escola són: Jardí i Iniciació Musical, xiquets de 4 a 7 anys; Cor i Llenguatge Musical, xiquets a partir de 7 anys.

Quant a les especialitats instrumentals, a partir de 7 anys, podran triar entre les següents: flauta, clarinet, saxofon, trompeta, trompa, trombó, tuba, percussió, violoncel, contrabaix, violí i piano. Per a més informació, poden visitar la nostra pàgina web: www.unionmusicalsax.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías