Search
Close this search box.

III Concurs Internacional de Composició Musical Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles

La Reial Acadèmia de Belles Arts Sant Carles de València convoca la tercera edició del Concurs Internacional de Composició Musical amb un premi únic de 4.000€ per a l’obra guanyadora.

Terminis i enviament de documentació

El termini de presentació de les obres finalitza el 20 de febrer de 2018. La documentació haurà de ser lliurada amb justificant de recepció, o remesa per correu certificat a la següent adreça: III Concurs Internacional de Composició Musical Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles. C/ San Pío V, 9 – 46010 València. Espanya.

Característiques de l’obra

Les obres hauran de ser escrites per a trompa (doble en Fa i Sib) i piano (sense mitjans electroacústics). A la partitura general la trompa ha d’escriure’s en Do (sons reals). La durada de les composicions ha de ser entre 12 minuts com a mínim i 20 minuts com a màxim. Les obres que no tinguen la durada estipulada seran desqualificades.

Jurat

El jurat serà nomenat a proposta de la Secció de Música de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles i aprovat per la Junta General de l’Acadèmia. Les decisions del jurat seran inapel·lables. La fallada del jurat es farà pública a partir del 23 de març de 2018. Únicament serà fet públic el nom del compositor guanyador, que serà informat immediatament. La partitura original quedarà en poder de la Reial Acadèmia. La resta de participants podrà conèixer el resultat a través de la pàgina web de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles: http://www.realacademiasancarlos.com

Estrena de l’obra guanyadora

L’estrena absoluta de l’obra guardonada tindrà lloc durant l’any 2018 al Saló d’Actes de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, que es reserva el dret a triar als intèrprets que oferiran la seua primera audició.

 

Consulta les bases completes a la web de la Reial Acadèmia de Belles Arts Sant Carles.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías